Ανεμοστρόβιλος «χτύπησε» την Ηλεία

Ανεμοστρόβιλος «χτύπησε» την Ηλεία

Προκάλεσε μεγάλες ζημιές - Δεν υπήρξαν τραυματισμοί

Ανεμοστρόβιλος έκανε για ελάχιστα λεπτά «βόλτα» στον Κάμπο στην Ηλεία προκαλώντας ζημιές σε θερμοκήπια, ξεριζώνοντας δένδρα και στέγες, σηκώνοντας παλέτες στον αέρα αλλά χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές.

Όπως αναφέρει το patrisnews.com, τις πληγές τους μετράνε αγρότες και κάτοικοι στο Νεοχώρι, τη Μυρσίνη, τη Μέλισσα και τα Καραβουλέϊκα μετά την καταστροφή που προκάλεσε σε θερμοκήπια ο ανεμοστρόβιλος (όπως οι αγρότες ισχυρίζονται)που πέρασε χθες νωρίς το μεσημέρι από την περιοχή. Στο Νεοχώρι οι θερμοκηπιακές εγκαταστάσεις αγρότη καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Ο ανεμοστρόβιλος στη Μυρσίνη ξεκίνησε από το Παλιολίβαδο, πέρασε στα θερμοκήπια προξενώντας ζημιές και σήκωσε στον αέρα παλέτες από αγροτική επιχείρηση. Στη Μέλισσα (Λεχαινά) ο ανεμοστρόβιλος προκάλεσε ζημιά στη στέγη τυροκομείου καθώς και του σπιτιού που βρίσκεται δίπλα.

Επίσης ξερίζωσε δένδρα, καμινάδες και κεραμίδια. Μεγάλο ήταν το πρόβλημα στην εθνική οδό Πατρών Πύργου στο ύψος των Σαβαλίων όπου η κυκλοφορία διακόπηκε από την πτώση μεγάλων δένδρων στο οδόστρωμα.