Τροχαίο Αδαμάντιου Μαντή: «Τον έχασα άδικα σαν να πυροβολείς κάποιον πισώπλατα»

Τροχαίο Αδαμάντιου Μαντή: «Τον έχασα άδικα σαν να πυροβολείς κάποιον πισώπλατα»

Τα συγκλονιστικά λόγια της μητέρας του αδικοχαμένου 21χρονου πολίστα

Θλίψη σε ολόκληρο τον αθλητικό κόσμο έχει προκαλέσει η είδηση του τραγικού θανάτου του Αδαμάντιου Μαντή, σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο 21χρονος πολίστας άφησε την τελευταία του πνοή στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετά το τροχαίο δυστύχημα και μία ημέρα μετά, η μητέρα του αδικοχαμένου νέου μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, εκφράζοντας την οργή της για τον τρόπο που έφυγε από τη ζωή ο γιος της.

«Ήμουν τυχερή γιατί είχα ένα πολύ καλό παιδί, η καλοσύνη του φαινόταν από το χαμόγελο του και η ομορφιά του προσώπου του ήταν και μέσα στη ψυχή του.Υπήρχε ένα αυτοκίνητο σταματημένο σε δρόμο που είναι μέσα σε πόλη με αλάρμ. Όταν βλέπεις κάτι τέτοιο μπροστά σου το πιο πιθανό είναι πως θα βγει κάποιος από μέσα. Μα άνθρωπος, μα σκύλος, μα κάτι ζωντανό, δεν γκαζώνεις να τον σκοτώσεις.

Βρέθηκα χωρίς να έχω το γέλιο του και το χαμόγελό του και την ύπαρξή του όλη χωρίς να φταίει το παιδί μου πουθενά. Δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω κουράγιο, δεν ξέρω πως μπορώ να διαχειριστώ την αυριανή ημέρα, είναι πολύ δύσκολο να αποχαιρετήσω το παιδί μου. Νιώθω οργή γιατί τον έχασα άδικα. Τον έχασα άδικα σαν να πυροβολείς κάποιον πισώπλατα» ανέφερε η μητέρα του εκλιπόντος.