Αδίστακτοι ληστές χτύπησαν και λήστεψαν ηλικιωμένη στη Ζάκυνθο

Αδίστακτοι ληστές χτύπησαν και λήστεψαν ηλικιωμένη στη Ζάκυνθο

Εισέβαλαν στο σπίτι της και της απέσπασαν με χρήση βίας 1.300 ευρώ

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για τον εντοπισμό και σύλληψη δύο αδίστακτων κακοποιών, οι οποίοι εισέβαλαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης σε οικία στο χωριό της Αγίας Μαρίνας στη Ζάκυνθο και λήστεψαν 75χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα imerazante.gr, οι δράστες είχαν καλύψει τα πρόσωπά τους με κουκούλες και με τη χρήση βίας κατάφεραν να αποσπάσουν από το θύμα τους το ποσό των 1.300 ευρώ. Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας τις πληροφορίες που τους έδωσε η ηλικιωμένη, ξεκίνησαν αμέσως τις έρευνες στο χωριό και στις γύρω περιοχές, ενώ έκαναν ελέγχους και κατά τον απόπλου των πλοίων από το νησί. Μέχρι στιγμής, οι έρευνες έχουν αποβεί άκαρπες, όμως συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Η 75χρονη η οποία τα τελευταία χρόνια μένει μόνη της σε ερημική τοποθεσία, κάτι που την έκανε εύκολο στόχο, φέρει μώλωπες από την επίθεση που δέχτηκε. Τώρα, η Αστυνομία προσπαθεί να αξιοποιήσει όλες τις πληροφορίες που έχει για τον εντοπισμό των δραστών, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες είναι αλλοδαποί.