Γυναίκα-«αράχνη» παντρεύτηκε τρεις επιχειρηματίες και εξαφανίσθηκε

Γυναίκα-«αράχνη» παντρεύτηκε τρεις επιχειρηματίες και εξαφανίσθηκε

Έχει τελέσει τουλάχιστον τρεις πολιτικούς γάμους με διαφορετικά κάθε φορά στοιχεία

Μία περίεργη υπόθεση με μία 46χρονη γυναίκα-«αράχνη» από την πρώην Σοβιετική Ένωση απασχολεί έρευνα στο Βόλο, καθώς είναι παντρεμένη ταυτόχρονα με τρεις επιχειρηματίες, στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, την Ελασσόνα και την Αθήνα αντίστοιχα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ταχυδρόμος» της Μαγνησίας, η μυστηριώδης γυναίκα παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο επιφανή Βολιώτη επιχειρηματία και μετά από 2 χρόνια εξαφανίστηκε. Η γυναίκα-«αράχνη» φαίνεται να έχει σήμερα ενεργούς συνολικά τρεις γάμους στην Ελλάδα, τους οποίους έκανε μέσα σε 6 χρόνια, προσκομίζοντας κάθε φορά πλαστά στοιχεία ταυτότητας. Οι άλλοι γάμοι πραγματοποιήθηκαν στην Ελασσόνα και την Αθήνα, με διαφορά 2 ετών ο ένας από τον άλλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, η αλλοδαπή απομυζεί οικονομικά επαγγελματίες με οικονομική επιφάνεια, όμως όταν βλέπει ότι το ρευστό λιγοστεύει, τότε φροντίζει να εξαφανίζει κάθε ίχνος της και γίνεται καπνός. Κάπως έτσι συνέβη και με τον Βολιώτη επιχειρηματία, που μπλέχτηκε στα δίχτυα της. Η 46χρονη φρόντισε να αποσπάσει χρηματικά ποσά δεκάδων χιλιάδων ευρώ με διάφορα προσχήματα, όπως ότι η οικογένειά της χρειαζόταν χρήματα και ότι ο αδερφός είχε προβλήματα υγείας και έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργείο.

Από τον Βόλο έφυγε πριν μερικά χρόνια, αφήνοντας πίσω της αναπάντητα ερωτήματα. Τίποτα από τις ενέργειες και τις κινήσεις της το προηγούμενο διάστημα δεν προϊδέαζε για το παραμικρό. Ομως έκανε το λάθος και επέστρεψε, με αποτέλεσμα να κινήσει υποψίες για τους λόγους της επανεμφάνισής της και τα κίνητρα που είχε. Η κινητοποίηση ατόμων του ευρύτερου περιβάλλοντος του επιχειρηματία, είχε αποτελέσματα.

Όπως διαπιστώθηκε, η 46χρονη ταξίδευε ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην πατρίδα της, για να αλλάζει τα στοιχεία της ταυτότητάς της και να προμηθεύεται πλαστά διαβατήρια. Ετσι, πέτυχε να τελέσει τους εικονικούς γάμους και μέσα σε 6 χρόνια να έχει οικονομικό όφελος δεκάδων χιλιάδων ευρώ. Μάλιστα, υπό εξέταση είναι, αν βρίσκεται και νόμιμα στη χώρα, καθώς φαίνεται, ότι η άδεια παραμονής της έχει λήξει ήδη από τον περασμένο Ιούνιο, από τη στιγμή που και οι τρεις πολιτικοί γάμοι που έχει τελέσει, είναι εικονικοί.