«Συνομιλίες με τη μητέρα της στα βουλγαρικά» είχε η 12χρονη που κατηγορεί ιερέα για βιασμό

«Συνομιλίες με τη μητέρα της στα βουλγαρικά» είχε η 12χρονη που κατηγορεί ιερέα για βιασμό

Ο δικηγόρος του ιερωμένου κάνει λόγο για «θολά» σημεία στην πολύκροτη υπόθεση

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση της καταγγελίας 12χρονης για βιασμό της από ιερέα στη Μάνη καθώς ο δικηγόρος του ιερωμένου, έκανε λόγο για κάποια νέα στοιχεία που «θολώνουν» την έρευνα.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος του παπά που κατηγορείται ότι βίαζε τη 12χρονη κόρη της συντρόφου του, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και ανέφερε ότι η κοπέλα κατήγγειλε αρχικά τον βιολογικό της παππού για κακοποίηση και πολύ αργότερα προστέθηκε το όνομα του ιερέα:

«Μετά από 8 μήνες διερεύνησης προσετέθη και το όνομα του ιερέως ενώ μάλιστα είχαν διαμεσολαβήσει διάφορα γεγονότα, όπως απαγορευμένες συνομιλίες με τη μητέρα της στα βουλγαρικά χωρίς να μπορεί η κοινωνική λειτουργός να καταλάβει τι έλεγαν στα βουλγαρικά. Υπάρχουν θολά σημεία», ανέφερε ο δικηγόρος υπεράσπισης του ιερέα.

Υπενθυμίζεται ότι το κορίτσι στην κατάθεσή του στις Αρχές αποκάλυψε με κάθε λεπτομέρεια τον εφιάλτη που βίωνε τόσο από τον ιερέα όσο κι από ένα πολύ κοντινό της πρόσωπο.

Οι ανακριτικοί υπάλληλοι έμειναν άναυδοι με τα όσα άκουσαν. «Με πλησίασε ο ιερέας κι ασέλγησε πάνω μου μέσα στο σπίτι με πολλαπλούς τρόπους. Η μαμά ήταν εκεί. Είδα αίμα στο βρακάκι μου και το πέταξα. Τα ίδια έκανε κι ο δεύτερος άντρας πριν από τον ιερέα» εξομολογήθηκε το 12χρονο κορίτσι.