Φάρσα αποδείχθηκε ύποπτος φάκελος σε διευθύντρια σχολείου

Φάρσα αποδείχθηκε ύποπτος φάκελος σε διευθύντρια σχολείου

Κινητοποιήθηκε ο κρατικός μηχανισμός για την αντιμετώπιση βιολογικού κινδύνου

Ο «ύποπτος» φάκελος, που είχε παραλήπτρια τη διευθύντρια σχολείου και κινητοποίησε τις Αρχές και τον κρατικό μηχανισμό για την αντιμετώπιση βιολογικού κινδύνου επί 5 ώρες, αποδείχθηκε κακόγουστη φάρσα καθώς περιείχε...χρυσόσκονη.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το συμβάν διαδραματίστηκε στο Γυμνάσιο της Λάρυμνας από τη 1:30’ το μεσημέρι της Τετάρτης (30/10) έως τις 18:30’ το απόγευμα που η 7η ΕΜΑΚ «ασφάλισε» τον ύποπτο φάκελο.

Επρόκειτο για έναν φάκελο με παραλήπτη τη διευθύντρια του σχολείου και μέσα σε αυτό κάτι σα σκόνη.

Στο σημείο έφτασαν πυροτεχνουργοί της αστυνομίας που απέκλεισαν το ενδεχόμενο εκρηκτικού μηχανισμού όπως και Πυροσβέστες από το Κλιμάκιο Αταλάντης, ενώ στη συνέχεια κλήθηκε η 7η ΕΜΑΚ όπου έφτασε με την ομάδα αντιμετώπισης βιολογικού κινδύνου.

Αφού ακολουθήθηκε όλο το πρωτόκολλο και ο φάκελος σφραγίστηκε αεροστεγώς για τη μεταφορά του και την ανάλυσή του στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ, έφτασε η πληροφορία ότι επρόκειτο για φάρσα μαθητή και μέσα υπήρχε χρυσόσκονη.

Η συγκεκριμένη πληροφορία φέρεται να ήταν από τον πατέρα του μαθητή, ωστόσο ο φάκελος θα σταλεί για έλεγχο, ενώ θα ακολουθηθούν κι όσα προβλέπονται σε τέτοιες περιπτώσεις.