Μυστηριώδης εμπλοκή δύο αστυνομικών στο μαφιόζικο χτύπημα στο Χαϊδάρι

Μυστηριώδης εμπλοκή δύο αστυνομικών στο μαφιόζικο χτύπημα στο Χαϊδάρι

Υπέκυψε στο Αττικό Νοσοκομείο ο 50χρονος επιχειρηματίας που ήταν στόχος της δολοφονικής επίθεσης

Ραγδαίες είναι η εξελίξεις στην υπόθεση της μαφιόζικης εκτέλεσης επιχειρηματία στο Χαϊδάρι, καθώς φέρεται να εμπλέκονται σε αυτήν δύο αστυνομικοί, οι οποίοι όντας εκτός υπηρεσίας, βρέθηκαν στο σημείο της επίθεσης και πυροβόλησαν εναντίον των δραστών.

Η εμπλοκή τους προκύπτει από την ταυτοποίηση των καλύκων που περισυνελέγησαν από το σημείο, κάποιοι εκ των οποίων φέρεται να ανήκουν στα όπλα των δύο αστυνομικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο αυτοί αστυνομικοί βρίσκονται στην Ασφάλεια και καταθέτουν, τόσο γι' αυτό καθ' αυτό το περιστατικό, όσο και για το πώς βρέθηκαν οι ίδιοι στο σημείο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι οι δύο αστυνομικοί υποστηρίζουν, ότι ήταν εκτός υπηρεσίας και ότι βρέθηκαν τυχαίο στο περιστατικό.

Μάλιστα, φέρεται να απέδωσαν στο υπηρεσιακό καθήκον την εμπλοκή τους, πυροβολώντας εναντίον των δραστών με τα υπηρεσιακά τους όπλα. Εν τω μεταξύ, εξετάζεται το ενδεχόμενο από την ΕΛΑΣ, να αναλάβει την υπόθεση το Εσωτερικών Υποθέσεων.

Υπέκυψε στα τραύματά του ο 50χρονος επιχειρηματίας

Εν τω μεταξύ, ο 50χρονος επιχειρηματίας ο οποίος ήταν ο στόχος της δολοφονικής επίθεσης και ο οποίος μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Αττικό Νοσοκομείο, υπέκυψε το απόγευμα στα τραύματά του.