Συνελήφθη για διαρρήξεις σε αυτοκίνητα με παραμβολέα κλειδώματος

Συνελήφθη για διαρρήξεις σε αυτοκίνητα με παραμβολέα κλειδώματος

Αναζητείται 28χρονος συνεργός του 35χρονου

Με όπλο την τεχνολογία ένας 35χρονος αλλοδαπός έκλεβε από αυτοκίνητα στις περιοχές του Αμαρουσίου, του Χαλανδρίου και της Αγίας Παρασκευής, μέχρι που συνελήφθη επ' αυτοφώρω.

Ειδικότερα, ο δράστης έγινε αντιληπτός από περίοικους στην περιοχή του Αμαρουσίου, ενώ παραβίαζε με τη χρήση διαρρηκτικών εργαλείων σταθμευμένο αυτοκίνητο. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι τον συνέλαβαν επ' αυτοφώρω. Στην κατοχή του καθώς και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε μοτοσυκλέτα που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 730 ευρώ, ένας παρεμβολέας κεντρικού κλειδώματος (immobilizer) και ένα ζευγάρι γάντια.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν ένα ρολόι, ένας φακός φωτογραφικής μηχανής και τρία ζευγάρια γυαλιά, των οποίων την κατοχή δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. Από την περαιτέρω έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Αμαρουσίου προέκυψε, ότι ο 35χρονος μαζί με έναν 28χρονο συνεργό του που αναζητείται, είχαν διαπράξει επιπλέον πέντε διαρρήξεις-κλοπές από σταθμευμένα αυτοκίνητα στις περιοχές του Αμαρουσίου, του Χαλανδρίου και της Αγίας Παρασκευής.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.