Έκλεβε από καταστήματα της Λαμίας και έβρισε ιδιοκτήτη

Έκλεβε από καταστήματα της Λαμίας και έβρισε ιδιοκτήτη

Νεαρός Ρομά «χτύπησε» μέσα σε λίγη ώρα τέσσερα μαγαζιά

Ένας Ρομά συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης στο κέντρο της Λαμίας για κλοπές από καταστήματα της περιοχής, μετά από καταγγελία ενός εκ των θυμάτων του, η οποία τον καταδίωξε και πήρε πίσω τα πράγματα που της έκλεψε.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.gr, σεσημασμένος νεαρός Ρομά ο οποίος είναι και χρήστης ναρκωτικών, άρπαξε από την είσοδο επιχείρησης έτοιμων ενδυμάτων στην οδό Σατωβριάνδου τέσσερα ανδρικά παντελόνια. Ψύχραιμη η ιδιοκτήτρια, την οποία ειδοποίησε συνάδελφός της από το απέναντι κατάστημα, έτρεξε πίσω του και του άρπαξε τα παντελόνια από τα χέρια.

Ατάραχος ο νεαρός Ρομά πήγε στη συνέχεια σε κινέζικο κατάστημα, που βρίσκεται απέναντι, όπου σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες άρχισε να βρίζει τον αλλοδαπό ιδιοκτήτη. Ο τελευταίος μάλιστα υποχρεώθηκε να μπει μέσα στο μαγαζί του και να κλείσει την πόρτα. Εν τω μεταξύ είχε ειδοποιηθεί η Αστυνομία από την ιδιοκτήτρια του πρώτου καταστήματος. Μέχρι να έρθει όμως, ο νεαρός Ρομά συνέχισε τη δράση του σε κατάστημα επί της οδού Χατζοπούλου, από όπου αφαίρεσε ένα σακβουαγιάζ.

Με το καινούριο του απόκτημα στον ώμο, ανέβηκε σε αστικό λεωφορείο, ενώ ήδη είχαν φθάσει άνδρες της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι μαζί με συναδέλφους τους από το ίδιο Τμήμα της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., σταμάτησαν το λεωφορείο στο ύψος της Ακαδημίας, όπου και προχώρησαν στην σύλληψή του Ρομά.