Αναγνώρισε τον άνδρα που προσπάθησε να την βιάσει η 18χρονη στη Μυτιλήνη

Αναγνώρισε τον άνδρα που προσπάθησε να την βιάσει η 18χρονη στη Μυτιλήνη

Ο αδελφός της που την έσωσε από βέβαιο βιασμό ήταν έτοιμος να πιάσει και πάλι στα χέρια του τον 23χρονο δράστη

Σε χρόνο ρεκόρ η Ασφάλεια Μυτιλήνης κατάφερε μετά από άγριο ανθρωποκυνηγητό να εντοπίσει και να συλλάβει τον επίδοξο βιαστή που είχε εισβάλει σε ένα σπίτι στο κέντρο της Μυτιλήνης και αποπειράθηκε να βιάσει μία 18χρονη κοπέλα.

Το Lesvosnews.gr θέλοντας να μη «φωτογραφίσει» και να μη στιγματίσει το θύμα είχε γράψει για 20χρονη κοπέλα που λίγη σημασία έχει η ηλικία όσο το γεγονός καθεαυτό.

Πρόκειται για έναν 23χρονο Αλγερινό μετανάστη ο οποίος βρίσκεται ήδη στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου όπως αναφέρει το lesvosnews.gr.

Άμεσα ενημερώθηκαν οι γονείς της κοπέλας και όλοι μαζί ανέβηκαν στην Ασφάλεια Μυτιλήνης για την οδυνηρή διαδικασία της αναγνώρισης του δράστη.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η 18χρονη κοπέλα αναγνώρισε τον παρ’ ολίγον βιαστή της ενώ ο αδελφός της που την έσωσε από βέβαιο βιασμό ήταν έτοιμος να πιάσει και πάλι στα χέρια του τον 23χρονο δράστη και να τον ξυλοκοπήσει.

Η υπόθεση τώρα θα πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης ενώ οι γονείς της άτυχης κοπέλας πλέκουν το εγκώμιο των αστυνομικών και ιδιαίτερα της Ασφάλειας Μυτιλήνης που σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έφτασαν στον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.