Γερμανός τουρίστας ούρησε στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου

Γερμανός τουρίστας ούρησε στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου

Αντί να πάει στην τουαλέτα, αδιαφόρησε για το πλήθος κόσμου και έκανε δημόσια την ανάγκη του

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου, όπου ένας νεαρός Γερμανός τουρίστας κατέβασε το παντελόνι του και ούρησε παρουσία πλήθους ταξιδιωτών στην αίθουσα αφίξεων.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Πατρίς» της Κρήτης, το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή, ένα τέταρτο πριν τις 8:00 το βράδυ. Ο 28χρονος είχε μόλις αποβιβαστεί από το αεροσκάφος, που τον μετέφερε από τη Γερμανία στο Ηράκλειο και βρισκόταν στην γεμάτη από κόσμο αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου.

Αν και στην αίθουσα υπάρχουν τουαλέτες, οι οποίες εκείνη την στιγμή σύμφωνα τουλάχιστον με μαρτυρίες που επικαλείται το δημοσίευμα, δεν ήταν κατειλημμένες, ο νεαρός Γερμανός κατευθύνθηκε προς τον κάδο απορριμμάτων που υπάρχει στην αίθουσα, κατέβασε το παντελόνι του και ούρησε. Η πράξη του καταγράφηκε σε βίντεο και φωτογραφίες από τα κινητά παρισταμένων στο περιστατικό.

Ένας υπάλληλος της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας που βρέθηκε στον χώρο, είδε το περιστατικό και κάλεσε τις Αρχές του «Νίκος Καζαντζάκης». Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, από τον 28χρονο ζητήθηκε η αστυνομική του ταυτότητα, την οποία και παρέδωσε στις Αρχές του αεροδρομίου. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν, ότι σε βάρος του βεβαιώθηκε παράβαση για ανάρμοστη συμπεριφορά.

«Ήταν κάτι που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο. Ο συγκεκριμένος τουρίστας εκτός από προσβλητικός, ήταν και προκλητικός. Αδιαφόρησε για το γεγονός, ότι η αίθουσα δεν είναι μια μεγάλη τουαλέτα, που ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Ακόμη και κόσμο να είχαν οι τουαλέτες του ισογείου, υπάρχουν κι αυτές του πρώτου ορόφου. Μην ξεχνάμε όμως, ότι είχε μόλις κατέβει από το αεροπλάνο» σχολίασε υπάλληλος της ΥΠΑ.