20 συλλεκτικές ετικέτες- 20 μοναδικές ιστορίες

20 συλλεκτικές ετικέτες- 20 μοναδικές ιστορίες

Ένα επετειακό κρασί εμπνευσμένο από καθημερινές ιστορίες ζωής

Κάποιος σοφός είπε κάποτε ότι το κρασί κλείνει μέσα του τον κύκλο της ζωής. Άλλος ότι γλυκαίνει την καρδιά και ένας τρίτος ότι ο οίνος είναι ο πρωταγωνιστής της γιορτής.

Γι’ αυτό και η Lidl Ελλάς, για να γιορτάσει τα 20 χρόνια παρουσίας της στην ελληνική αγορά δημιούργησε το επετειακό κρασί «Είκοσι Ιστορίες», το οποίο μπορείτε να βρείτε σε 20 συλλεκτικές ετικέτες, που αντλούν έμπνευση από τη δική μας ζωή.

Σε αυτό το επετειακό κόκκινο κρασί, μετουσιώνονται όλες οι χαρές, οι συγκινήσεις, οι σχέσεις, οι έρωτες, τα ήρεμα βράδια, τα γλέντια, οι βραδιές με φίλους που περάσαμε παρέα με τη Lidl Ελλάς.

Οι δικές μας ιστορίες ενέπνευσαν αυτόν τον εξαιρετικό οινικό συνδυασμό από ποικιλίες Merlot και Syrah και γέννησαν, ένα κρασί, απόσταγμα της εικοσάχρονης πορείας της Lidl Ελλάς στη χώρα μας, αλλά και τόσο ζωντανό και φρέσκο, όσο οι προοπτικές για την επόμενη 20ετία.

Το ταξίδι του επετειακού κρασιού, ξεκίνησε στη βόρεια Πελοπόννησο, για να φτάσει να «ξεδιπλώνει» στα ποτήρια μας, τον εξαιρετικό του χαρακτήρα, τη φίνα γεύση, τα αρώματα και το μοναδικό του χρώμα.

Η εμπειρία αρχίζει με το άνοιγμα του φελλού

Μόλις το σερβίρετε, θα νιώσετε τη μεταξένια υφή του και θα θαυμάσετε το ζωηρό κόκκινο χρώμα με τις ιώδεις ανταύγειες.

Αφού μείνει για λίγο στο ποτήρι, μια ελαφριά κυκλική ανακίνηση, θα αναδώσει το έντονο άρωμα από μαύρα φρούτα, ενώ οι πιο εκπαιδευμένοι θα διακρίνουν, αμέσως, νότες από βύσσινα, βατόμουρα και δαμάσκηνα.

Οι «Είκοσι Ιστορίες», συνοδεύουν μοναδικά, ψητά κρεατικά, πουλερικά φούρνου, φαγητά κατσαρόλας και μαλακά, πλούσια τυριά. Η επίγευση που αφήνει το κρασί είναι μοναδική σε βάθος και διάρκεια.

Τις «Είκοσι Ιστορίες» θα τις βρείτε στα καταστήματα Lidl με 20 διαφορετικές, συλλεκτικές ετικέτες.

Κάθε μπουκάλι και μια διαφορετική ιστορία