Έκκληση του δήμου Αθηναίων στους πολίτες για τα σκουπίδια

Έκκληση του δήμου Αθηναίων στους πολίτες για τα σκουπίδια

Να μην τα βγάζουν στον δρόμο λόγω της μη αποκομιδή τους από τις κινητοποιήσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Έκκληση προς τους δημότες της Αθήνας απηύθυνε ο δήμος, ζητώντας να μην βγάζουν στο δρόμο τα απορρίμματα τους το σαββατοκύριακο 19 και 20 Οκτωβρίου, καθώς οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στους Δήμους συνεχίζονται.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Δήμος Αθηναίων καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να προστατευθεί η δημόσια υγεία και να περιοριστούν στο μέτρο του δυνατού, τα προβλήματα που προκύπτουν από την μη αποκομιδή των απορριμμάτων. «Για το λόγο αυτό ζητά την συνεργασία των δημοτών της Αθήνας σε αυτή την προσπάθεια, όσο διαρκούν οι κινητοποιήσεις» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του Δήμου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Λόγω των κινητοποιήσεων των εργαζόμενων στους Δήμους από την προηγούμενη Τετάρτη, ξεκίνησαν δυστυχώς να παρουσιάζονται προβλήματα στην αποκομιδή των απορριμμάτων. Είναι ενδεικτικό ότι από τα 75 προγραμματισμένα για σήμερα το πρωί δρομολόγια απορριμματοφόρων του Δήμου Αθηναίων, έγιναν μόνο τα επτά.

Αντιλαμβανόμενοι τα προβλήματα που πιθανόν ήδη αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες της πόλης καθώς και εκείνα που ενδεχομένως θα προκύψουν, παρακαλούμε θερμά τους δημότες να μην βγάζουν στο δρόμο τα απορρίμματα τους το Σαββατοκύριακο 19-20/10/2019 καθώς οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται κι αυτό το διήμερο.

Ο Δήμος Αθηναίων καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να προστατευθεί η δημόσια υγεία και να περιοριστούν στο μέτρο του δυνατού τα προβλήματα που προκύπτουν από την μη αποκομιδή των απορριμμάτων. Για το λόγο αυτό ζητά την συνεργασία των δημοτών της Αθήνας σε αυτή την προσπάθεια, όσο διαρκούν οι κινητοποιήσεις.

Παρακαλούμε περιμένετε ...