Νταλίκα με ανταλλακτικά από κλεμμένα πολυτελή αυτοκίνητα στην Πάτρα

Νταλίκα με ανταλλακτικά από κλεμμένα πολυτελή αυτοκίνητα στην Πάτρα

Ακινητοποιήθηκε στο λιμάνι πριν ταξιδέψει για Ιταλία

Νταλίκα με «κομμένα» ανταλλακτικά από τουλάχιστον επτά πολυτελή οχήματα τύπου τζιπ, μάρκας BMW, Mercedes και MG, εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε στο λιμάνι της Πάτρας, μετά από έρευνα των λιμενικών, λίγο πριν επιβιβαστεί σε πλοίο για την Ιταλία.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα patrastimes.gr, το φορτίο περιείχε σχεδόν τα πάντα, από υαλοκαθαριστήρες μέχρι ηλεκτρονικούς εγκέφαλους οχημάτων, ακόμη και ολόκληρους κινητήρες που κοστίζουν πολλές χιλιάδες ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες και εκτιμήσεις που επικαλείται το δημοσίευμα, τα ανταλλακτικά των πανάκριβων, πολυτελών αυτοκινήτων τελευταίας κυκλοφορίας, προφανώς προέρχονται από κύκλωμα, που έκλεβε τα αυτοκίνητα -κυρίως στην Αθήνα- και τα έκανε ανταλλακτικά.

Η έρευνα είναι σε εξέλιξη, καθώς γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος για τα πιστοποιητικά και εγγυήσεις μεταφοράς του εμπορεύματος, εφόσον υπάρχουν και αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από το Κεντρικό Λιμεναρχείο. Το φορτηγό αυτοκίνητο δεν επετράπη να ταξιδέψει και ο οδηγός του που είναι Έλληνας, κρατείται στις Λιμενικές αρχές της Πάτρας. Πληροφορίες αναφέρουν, ότι από την Ιταλία το φορτίο θα κατευθυνόταν στο Ντουμπάι.