Ποιοι χώροι του Ελληνικού παραχωρούνται στον δήμο

Ποιοι χώροι του Ελληνικού παραχωρούνται στον δήμο

Τι συμφωνήθηκε ανάμεσα στο υπουργείο Ανάπτυξης και τον δήμο Αργυρούπολης-Ελληνικού

Σε συμφωνία για την άμεση απόδοση των κοινωφελών και κοινωνικής ανταποδοτικότητας χώρων της επένδυσης του Ελληνικού, που βρίσκονται στα διοικητικά και χωροταξικά όρια του Δήμου Ελληνικού-Αργυρουπόλεως, κατέληξε η σημερινή συνάντηση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνη Γεωργιάδη, με τον δήμαρχο της περιοχής, Γιάννη Κωνσταντάτο.

Όπως αναφέρει ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη στο Twitter: «Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης συναντήθηκε σήμερα με τον Δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρουπόλεως, κ. Γιάννη Κωνσταντάτο. Συμφώνησαν για την άμεση απόδοση των κοινωφελών και κοινωνικής ανταποδοτικότητας χώρων που βρίσκονται στα διοικητικά και χωροταξικά όρια του δήμου».

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρουπόλεως ανέφερε: «Ευχαριστώ τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνη Γεωργιάδη, για την απόδοση κατά κυριότητα, όλων των κοινόχρηστων, κοινωφελών και κοινωνικής ανταποδοτικότητας χώρων εντός της "Επένδυσης του Ελληνικού" που τοποθετούνται στα διοικητικά και χωροταξικά όρια του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης. Ικανοποιείται έτσι ένα δίκαιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας καθώς ο Δήμος μας επιστρέφει στους χώρους που έχει παραδώσει στην ελληνική κυβέρνηση προκειμένου να ξεκινήσει η εμβληματική επένδυση στο Ελληνικό. Στο επόμενο χρονικό διάστημα τεχνικά κλιμάκια των δύο πλευρών θα συναντηθούν, προκειμένου να ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με την διαδικασία που θα ακολουθηθεί».