Δεκαοκτάχρονος έκλεψε δεκάδες μοτοσικλέτες στην Καβάλα

Δεκαοκτάχρονος έκλεψε δεκάδες μοτοσικλέτες στην Καβάλα

Ταυτοποιήθηκε για 41 κλοπές

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας 41 κλοπές δίκυκλων και εννέα κλοπές από επιχειρήσεις, τετελεσμένες και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα 4-7-2019 έως 1-10-2019 στο νομό Καβάλας.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 18χρονου Έλληνα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε σχετική δικογραφία. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τις έρευνες, το παραπάνω χρονικό διάστημα ο δράστης αφαίρεσε στην πόλη της Καβάλας, τις Κρηνίδες, τον Αμυγδαλεώνα, τη Νέα Καρβάλη και το Παληό 40 μοτοσικλέτες και διέπραξε έξι κλοπές από επιχειρήσεις.

Επιπλέον, αποπειράθηκε να αφαιρέσει μία μοτοσικλέτα και σε άλλες τρεις περιπτώσεις αποπειράθηκε να διαρρήξει κατάστημα και να αφαιρέσει διάφορα αντικείμενα, χωρίς όμως να ολοκληρώσει την πράξη του. Κατά τη διάπραξη των κλοπών αφαίρεσε από το εσωτερικό των επιχειρήσεων, μεταξύ άλλων, δύο φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ένα tablet , δύο usb stick και διάφορα χρηματικά ποσά.

Σημειώνεται, ότι στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν 35 από τα αφαιρεθέντα δίκυκλα. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας.

Παρακαλούμε περιμένετε ...