«Ο σύζυγός μου ήταν σκιά του εαυτού του»

«Ο σύζυγός μου ήταν σκιά του εαυτού του»

Κάτω από αυστηρά αστυνομικά μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια Ρεθύμνου η συνέχεια της δίκης για την δολοφονία Δουρουντάκη

Συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου, η πολύκροτη δίκη για την υπόθεση ανθρωποκτονίας του Παντελή Δουρουντάκη στα Σφακιά το 2018 σύμφωνα με το flashnews.gr.

Σήμερα αναμένεται να εξεταστούν οι υπόλοιποι μάρτυρες υπεράσπισης και στη συνέχεια να απολογηθούν οι κατηγορούμενοι.

Θυμίζουμε ότι στο εδώλιο κάθονται ένας 45χρονος από τα Σφακιά που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και έχει ομολογήσει την πράξη του και ο 40χρονος αδερφός του καθώς και ένας 32χρονος που κατηγορούνται για υπόθαλψη εγκληματία.

Η δίκη διεξάγεται κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας εντός και εκτός αιθούσης.

Σύζυγος δεύτερου κατηγορουμένου: Ο σύζυγός μου ήταν σκιά του εαυτού του

Κατά την εξέτασή της η σύζυγος του δεύτερου κατηγορούμενου, δηλαδή του αδερφού του δράστη της ανθρωποκτονίας, ανέφερε ότι οι σχέσεις του κατηγορουμένου και του θύματος ήταν άριστες. Παρόλα αυτά, εκείνη την ημέρα γνωρίζει ότι είχε προηγηθεί διαπληκτισμός μεταξύ τους.

Η σύζυγός του υποστήριξε επίσης ότι ο κατηγορούμενος δεν γνώριζε τίποτα, του εκμυστηρεύτηκε ο αδερφός του την ανθρωποκτονία και τις επόμενες ημέρες ο σύζυγός της ήταν σκιά του εαυτού του.

Όπως ανέφερε: «Τον έβλεπα προβληματισμένο το επόμενο διάστημα. Ήταν σκιά του εαυτού του, αλλά υπέθετα ότι είχαν προβλήματα με τις δουλειές τους. Ούτε που μου περνούσε από το μυαλό. Ο σύζυγός μου δεν γνώριζε τίποτα. Του εκμυστηρεύτηκε  ο αδερφός του με την πάροδο των ημερών τι είχε γίνει».