Είχε μετατρέψει θερμοκήπια σε καλλιέργεια χιλιάδων δενδρυλλίων κάνναβης

Είχε μετατρέψει θερμοκήπια σε καλλιέργεια χιλιάδων δενδρυλλίων κάνναβης

Συνελήφθη 42χρονος στην ιδιοκτησία του οποίου βρέθηκαν 3.250 δενδρύλλια

Φυτεία-«μαμούθ» που αποτελούταν από 3.250 δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσε 42χρονος σε δύο θερμοκήπια που διατηρούσε σε περιοχή του Δήμου Φαιστού στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, καθώς και εφαρμογής ειδικού σχεδίου για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οργανώθηκε σήμερα το πρωί αστυνομική επιχείρηση από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού κατά την διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 42χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εννέα δενδρύλλια κάνναβης και 14,8 γραμμάρια κάνναβης.

Ακολούθησε έρευνα στα δύο θερμοκήπια που διατηρούσε ο 42χρονος σε αγροτική τοποθεσία του Δήμου Φαιστού, όπου κατά την διάρκεια της έρευνας ανάμεσα στα κηπευτικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 3.250 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 70 εκατοστά. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.