Παραβίασε σχεδόν το μισό Ποινικό Κώδικα σε μία εβδομάδα

Παραβίασε σχεδόν το μισό Ποινικό Κώδικα σε μία εβδομάδα

Ένας 33χρονος διώκεται για ληστεία, κλοπές, κατοχή ναρκωτικών και πρόκληση τροχαίου

Ένας 33χρονος συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για ληστεία, διάπραξη κλοπών, κατοχή ναρκωτικών ουσιών και εγκατάλειψη τόπου τροχαίου ατυχήματος, αδικήματα που διέπραξε μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, στις 3-10-2019 ο κατηγορούμενος αφαίρεσε μια δίκυκλη μοτοσικλέτα και επιβαίνοντας σε αυτή προέβη στις 6 και 7 Ιουλίου σε αρπαγές τσαντών από δυο γυναίκες. Επίσης, στις 6 Ιουλίου οδηγώντας την κλεμμένη μοτοσυκλέτα, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές και τράπηκε σε φυγή.

Τα περιστατικά καταγγέλθηκαν στην Ελληνική Αστυνομία και άμεσα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου κατάφεραν, αξιολογώντας όλα τα διαθέσιμα στοιχεία, να εντοπίσουν τον δράστη. Σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα και 1.200 ρούβλια Ρωσίας, τα οποία αποτελούν προϊόντα κλοπής. Επίσης, εντοπίστηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 2 γραμμαρίων.

Όλα τα ανευρεθέντα πειστήρια κατασχέθηκαν. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.