Αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους με τα όπλα – Σκηνές πανικού έπειτα από καυγά σε νυχτερινό κέντρο

Αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους με τα όπλα – Σκηνές πανικού έπειτα από καυγά σε νυχτερινό κέντρο

Ο φερόμενος ως δράστης εξαφανίστηκε και αναζητείται από τις αρχές

Ένα απίστευτο περιστατικό έζησαν το πρωί στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης τρία αδέλφια, τα δύο εκ των οποίων ανήλικα, όταν τη στιγμή που βρίσκονταν μόνοι τους στο σπίτι, άρχισαν να δέχονται καταιγισμό από σφαίρες.

Όλα ξεκίνησαν μερικές ώρες νωρίτερα, όταν το μεγαλύτερο σε ηλικία παιδί της οικογένειας, ένας 20χρονος νεαρός, είχε έναν ασήμαντο νεανικό διαπληκτισμό με έναν επίσης νεαρό σε νυχτερινό κέντρο της περιοχής  όπως αναφέρει το cretapost.gr.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν ο πατέρας του δεύτερου νέου δεν… σήκωσε την προσβολή που δέχθηκε ο γιος του και αποφάσισε να λύσει για λογαριασμό του τη διαφορά και μάλιστα με τα όπλα.

Σε έξαλλη κατάσταση, μετέβη στο σπίτι της οικογένειας, όπου βρισκόταν ο 20χρονος με τις δύο ανήλικες αδελφές του και τους γονείς τους να απουσιάζουν στις δουλειές τους. Τότε έβγαλε όπλο και άρχισε να βάλλει εναντίον του σπιτιού προκαλώντας πανικό και τρόμο στα τρία αδέλφια που μη μπορώντας να αντιδράσουν ζήτησαν τη συνδρομή των αρχών.

Ο φερόμενος ως δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί και αναζητείται από τις αρχές, ωστόσο ο 20χρονος φαίνεται πως αναγνώρισε στο πρόσωπό του τον πατέρα του νεαρού με τον οποίο είχε διαπληκτιστεί την προηγούμενη νύχτα.

1
σχόλιο
  1. avatar giorgos

    Ο άντρας ο πολά βαρύς!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...