Θύμα επίθεσης στον Ασπρόπυργο: Σήκωσε το όπλο και στράφηκε προς το σπίτι μας

Θύμα επίθεσης στον Ασπρόπυργο: Σήκωσε το όπλο και στράφηκε προς το σπίτι μας

«Βγήκαμε έξω, ακούσαμε ότι τα ουρλιαχτα έρχονταν από την μάνδρα»

Αναστάτωση επικράτησε την Κυριακή στον Ασπρόπυργο όταν ένας άνδρας άνοιξε πυρ κατά κατοίκου και στη συνέχεια κατά αστυνομικών.  

Το θύμα της επίθεσης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και για τις στιγμές τρόμου που έζησε.

Όπως δήλωσε το θύμα της επίθεσης, «ακούσαμε ουρλιαχτά, κάποιος φώναζε. Βγήκαμε έξω, ακούσαμε ότι τα ουρλιαχτα έρχονταν από την μάνδρα. Βγήκαμε έξω,και ανεβήκαμε στην ταράτσα. Ήταν λοιπόν ένα παλικάρι που είναι από το Πακιστάν, κοίταγε προς το μέρος μας και άρχισε να φωνάζει και να απειλεί, κρατούσε ένα όπλο στο χέρι... Σήκωσε το όπλο και στράφηκε προς το σπίτι μας. Κατεβήκαμε κάτω από την ταράτσα και πήραμε το 100 τηλέφωνο...».

Όταν η ομάδα της ΟΠΚΕ έφτασε στο σημείο, ο αλλοδαπός άρχισε να τρέχει με το όπλο στο χέρι. Προσπαθούσε να βγει από τη μάνδρα που βρισκόταν. Οι πάνοπλοι άνδρες τον είχαν περικυκλώσει. Εκείνος στην προσπάθειά του να διαφύγει πυροβόλησε κατά των αστυνομικών.

Οι αστυνομικοί τον τραυμάτισαν στα πόδια και στη συνέχεια του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φθάσει το ασθενοφόρο. Το περιστατικό αυτό δυστυχώς στην περιοχή δεν είναι η εξαίρεση αλλά ο κανόνας καθώς η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη.

Το όπλο του αλλοδαπού έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστωθεί αν είναι «καθαρό» ή αν έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλες εγκληματικές ενέργειες. Ο δράστης νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο Αττικόν.

Δείτε το βίντεο στο 27:34