Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: «Άδικα βγάζω φυλακή, είμαι αθώος»

Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: «Άδικα βγάζω φυλακή, είμαι αθώος»

Ο 20χρονος που κατηγορείται και για το βιασμό μίας 19χρονης με ειδικές ανάγκες, ξέσπασε έξω από το δικαστήριο

Ο ένας εκ των δύο κατηγορουμένων για την υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, ξέσπασε μιλώντας στο δελτίο του Star, κατά την έξοδό του από το δικαστήριο της Κω όπου ξεκίνησε η δίκη για τον βιασμό μίας 19χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες, που έγινε τρεις μέρες μετά τον φόνο της Τοπαλούδη.

«Είμαι αθώος. Άδικα βγάζω φυλακή. Όλα θέλουν τον χρόνο τους και όλα θα λυθούν» ανέφερε την ώρα που έβγαινε από το δικαστήριο με χειροπέδες ο 20χρονος αλβανικής καταγωγής, ο οποίος μάλιστα βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με την 19χρονη κοπέλα, για την οποία το σοκ ήταν μεγάλο, αντικρύζοντάς τον:

«Δε θέλω να θυμάμαι τη φρίκη που πέρασα. Ήταν απαίσιο όλο αυτό. Ήταν φριχτό! Πραγματικά δεν έχω λόγια. Δε θέλω να τα θυμάμαι. Τρέμω και μόνο στην ιδέα», ανέφερε στο δελτίο του Star.

Μαζί της βρίσκονταν οι γονείς της και η αδερφή της, με την μητέρα της κοπέλας να δηλώνει:

«Έχει αλλάξει η ζωή μας προς το χειρότερο. Αντιμετωπίζουμε προβλήματα. Ανατριχιάζω μόνο που έχει την όρεξη που φωνάζει. Εγώ θα κοιτούσα μόνο κάτω»

Λίγο πριν ξεκινήσει η δική ο πατέρας της Ελένης Τοπαλουδη, που φέρεται να δολοφονήθηκε από τον νεαρό Αλβανό και έναν Ροδίτη, επικοινώνησε με την πατέρα της 19χρονης κοπέλας για τον οποίο ανέφερε: «Ο κύριος Τοπαλούδης είναι ένας πατέρας που έχει μεγαλύτερο πόνο από εμένα γιατί έχασε το παιδί του».

Ο 20χρονος και ο 23χρονος συγκατηγορούμενός του,  για τον βιασμό της 19χρονης μπήκαν στα δικαστήρια της Κω από διαφορετικές εισόδους για λόγους ασφαλείας. Οι δυο κατηγορούμενοι αρνούνται τις κατηγορίες ενώ η δίκη αναβλήθηκε για την ερχόμενη Παρασκευή.