Αναγνωρίστηκε ένα άτομο κατά τις συμπλοκές ΠΑΜΕ-ΜΑΤ

Αναγνωρίστηκε ένα άτομο κατά τις συμπλοκές ΠΑΜΕ-ΜΑΤ

Η ΕΛ.ΑΣ συνεχίζει τη διαδικασία εντοπισμού και άλλων συμμετεχόντων στα επεισόδια

Δικογραφία σχηματίστηκε για τα επεισόδια του Σαββάτου μεταξύ μελών του ΠΑΜΕ και των ΜΑΤ, στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια πορείας διαμαρτυρίας εναντίον της επίσκεψης του Μάικ Πομπέο στη χώρα μας, με την ΕΛ.ΑΣ να έχει ήδη αναγνωρίσει ένα άτομο που συμμετείχε σε αυτά.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, πέρα από το συγκεκριμένο άτομο το οποίο φέρεται να επιτέθηκε κατά των αστυνομικών, η ΕΛ.ΑΣ συνεχίζει τις διαδικασίες αναγνώρισης και άλλων ατόμων που συμμετείχαν στα επεισόδια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, πέντε αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά και διακομίστηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, κατά την διάρκεια επίθεσης ομάδας που δέχθηκαν από περίπου 50 άτομα, με αντιασφυξιογόνες μάσκες και στυλιάρια ενώ προσθέτει ότι οι αστυνομικές δυνάμεις, μετά την επίθεση που δέχθηκαν από τα άτομα αυτά, επιχείρησαν να τα απωθήσουν κάνοντας περιορισμένη χρήση δακρυγόνων. Όσον αφορά τους τραυματίες αστυνομικούς αποχώρησαν από το νοσοκομείο έπειτα από την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Η ΓΑΔΑ επισημαίνει ακόμη, ότι διαδηλωτές έριξαν μπογιές στο άγαλμα του Τρούμαν.