Τραγωδία με 3χρονο αγόρι σε Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στην Ηλεία

Τραγωδία με 3χρονο αγόρι σε Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στην Ηλεία

Βρέθηκε νεκρό στην θάλασσα της Μυρσίνης

Ένα τρίχρονο αγοράκι από τη Συρία βρέθηκε πνιγμένο στη θάλασσα στην παραλία μπροστά από το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στο LM Village της Μυρσίνης Ηλείας.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα ilialive.gr, το τραγικό συμβάν έγινε αντιληπτό περίπου στη 1:00 το μεσημέρι της Κυριακής και το παιδάκι μεταφέρθηκε άμεσα μόλις βρέθηκε, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο πλησιέστερο κέντρο υγείας. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, ο μικρός Σάμα είχε προφανώς διαφύγει της προσοχής των γονέων του και έφτασε στη θάλασσα, όπου και βρέθηκε νεκρός λίγο αργότερα.

Στο Κέντρο Φιλοξενίας λίγο νωρίτερα είχε παρουσιαστεί περιστατικό αναφυλαξίας σε άλλο παιδάκι και είχε κληθεί απο τον υπεύθυνο, Γιώργο Αγγελόπουλο, ασθενοφόρο για αυτό. Ο χρόνος άφιξης του ασθενοφόρου συνέπεσε με τον εντοπισμό του νεκρού 3χρονου αγοριού και έτσι μεταφέρθηκε χωρις να χαθεί χρόνος στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια του μικρού Σάμα, τις επόμενες ημέρες θα έφευγε απο τη χώρα μας, καθώς είχαν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες για τη μεταφορά και εγκατάστασή τους σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα.