Με εντατικούς ρυθμούς οι αισθητικές παρεμβάσεις στο κέντρο της Αθήνας

Με εντατικούς ρυθμούς οι αισθητικές παρεμβάσεις στο κέντρο της Αθήνας

Μετά τα Εξάρχεια συνεργεία του Δήμου Αθηναίων φροντίζουν την περιοχή πέριξ της Νομικής

Μετά την πλατεία Εξαρχείων, ο πεζόδρομος της οδού Μασσαλίας, στο χώρο γύρω από το Πνευματικό Κέντρο και την Νομική Σχολή είχε σήμερα σειρά στο πλαίσιο του σχεδίου ολοκληρωμένων παρεμβάσεων του Δήμου Αθηναίων σε κεντρικά σημεία αλλά και τις συνοικίες του, που είναι σ' εξέλιξη.

Συνεργεία της καθαριότητας, του πρασίνου, του ηλεκτροφωτισμού και των τεχνικών υπηρεσιών, παρουσία των αρμόδιων αντιδημάρχων προέβησαν σήμερα σε εκτεταμμένες εργασίες καθαρισμού , συντήρησης και ενίσχυσης του πρασίνου, στο χώρο γύρω από το Πνευματικό Κέντρο. Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου, «οι παρεμβάσεις ανάπλασης που έγιναν και θα συνεχιστούν, θα συμβάλουν σημαντικά όχι μόνο στην βελτίωση της εικόνας της περιοχής όπου καθημερινά περνούν πολλές ώρες εκατοντάδες φοιτητές και καθηγητές αλλά και στην ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας, ιδιαίτερα με την αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού».

Επίσης, αποτελούν και μέρος της πρόσφατης συμφωνίας, Δήμου Αθηναίων και Πανεπιστημίου για συνολικότερη συνεργασία που περιλαμβάνει, ανάμεσα στα άλλα, την αξιοποίηση του Βοτανικού Κήπου και την απόδοση του στις Αθηναίες και τους Αθηναίους».