Συγκλονίζουν τα λόγια του 16χρονου που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Συγκλονίζουν τα λόγια του 16χρονου που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

«Ζητώ συγγνώμη, είχα θολώσει»

Συγκλονιστικά είναι τα λόγια του 16χρονου μαθητή από την Πάτρα ο οποίος προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του έπειτα από bullying το οποίο υπέστη.

Ο 16χρονος μαθητής, που σώθηκε από τους γονείς του λίγο πριν πέσει στο κενό, έδωσε συνέντευξη στον ΑΝΤ1, εξηγώντας το bullying που υπέστη και τα συναισθήματα που ένιωσε.

«Το συγκεκριμένο παιδί είπε για τη μητέρα μου ότι είναι ζώο. Με ενόχλησε, εκείνη τη στιγμή δεν έκανα κάτι, για να μην δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα μέσα στην τάξη. Ήταν θέμα αξιοπρέπειας και θύμωσα πάρα πολύ άσχημα. Το Σάββατο βλέπω ένα μήνυμα. Είχε στείλει μια φωτογραφία ντροπιαστική και από κάτω έγραφε ‘ο Τέλης και η μάνα του’. Ήταν ότι χειρότερο», περιγράφει.

Σε άλλη σημείο της συνέντευξης, ο 16χρονος δηλώνει πως «δεν ήμουν δειλός, εμένα δεν μου αρέσει η βία, πιστεύω ότι ο διάλογος είναι ο καλύτερος τρόπος για να λύσει κάποιος τα προβλήματά του. Ντράπηκα πάρα πολύ. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου».

«Όποιο παιδί βρεθεί σε μια θέση όπως η δικιά μου, το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να ενημερώσει τους γονείς του, τους δασκάλους του για να το βοηθήσουν. Το καλύτερο ώστε να βοηθήσει τον εαυτό του. Το μετανιώνω απλά ήμουν πολύ φορτισμένος εκείνη την στιγμή και ζητάω συγγνώμη» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Παρακαλούμε περιμένετε ...