Μάτι: Πέθανε ο εθελοντής δασοπυροσβέστης που συμμετείχε στην κατάσβεση της πυρκαγιάς

Μάτι: Πέθανε ο εθελοντής δασοπυροσβέστης που συμμετείχε στην κατάσβεση της πυρκαγιάς

Το βράδυ της Κυριακής επιστρέφοντας στη βάση έχασε τον έλεγχο του οχήματος του

Την τελευταία του πνοή σε τροχαίο άφησε ο Γιάννης Δαμιανόγλου εθελοντής πυροσβέστης του Νέου Βουτζά και ιδρυτής Πυροσβεστικού Σώματος Εθελοντών της περιοχής.

Ο άτυχος άνδρας που έχασε το σπίτι του στην πυρκαγιά στο Μάτι, τραυματίστηκε θανάσιμα το βράδυ της Κυριακής όταν το πυροσβεστικό όχημα στο οποίο επέβαινε ντεραπάρισε στη Νέα Μάκρη.

Για τον ίδιο εθελοντική δασοπυρόσβεση ήταν όλη του η ζωή. Ωστόσο η μοίρα του επιφύλασσε ένα άσχημο παιχνίδι καθώς μέσα στο πυροσβεστικό έχασε την ζωή του.

Το βράδυ της Κυριακής επιστρέφοντας στη βάση έχασε τον έλεγχο του οχήματος σε στροφή της λεωφόρου Διονύσου. Το όχημα αναποδογύρισε, τραυματίζοντας τον ίδιο και τη συνοδηγό που βρισκόταν μαζί του.

Αμέσως μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ωστόσο ο άτυχος άνδρας υπέκυψε στα τραύματα του.

«Πήγα εκεί και αντίκρισα το αυτοκίνητο ντεραπαρισμένο στο πλάι του δρόμου. Έφυγε πάνω σε αυτό το οποίο αγαπούσε. Έφυγε πάνω στο πυροσβεστικό. Η κακιά η ώρα», είπε ο γιος του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

Δείτε το θέμα από το 27:30 και μετά:

<iframe width="1280" height="720" src="https://www.youtube.com/embed/nFaMUrhdcy4" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>