«Με κάρφωσε στο λαιμό λέγοντας στον άντρα της: Έφερες τον σατανά στο σπίτι»

«Με κάρφωσε στο λαιμό λέγοντας στον άντρα της: Έφερες τον σατανά στο σπίτι»

Πώς περιγράφει ο 45χρονος την επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε από την κουμπάρα του στην Καλαμάτα

Η τοπική κοινωνία της Καλαμάτας εξακολουθεί να παρακολουθεί αποσβολωμένη την πρωτοφανή υπόθεση που ήρθε στη δημοσιότητα με πρωταγωνίστρια μία 49χρονη γυναίκα που μαχαίρωσε στο λαιμό τον νονό του παιδιού της και κουμπάρο της και μάλιστα μπροστά στα μάτια του συζύγου της.

Το θύμα της εγκληματικής αυτής επίθεσης που παρολίγο να του στοιχίσει τη ζωή, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star και περιέγραψε τη στιγμή του μαχαιρώματος ενώ τόνισε ότι ακόμα ψάχνει εξήγηση για το πρωτοφανές περιστατικό.

«Δεν προλάβαμε να πούμε καν γεια, καμία κουβέντα και με κάρφωσε στο λαιμό με το μαχαίρι. Μετά άρχισε να με βρίζει και να λέει στον άντρα της "Έφερες τον σατανά στο σπίτι σου".

Μου είχε πει ο σύζυγός της και κουμπάρος μου ότι η γυναίκα είχε προβλήματα ψυχολογικά και ήταν σε αγωγή με χάπια στο παρελθόν. Εγώ δεν είχα αντιληφθεί κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να δώσω ακόμα κάποια λογική εξήγηση. Κατ'εμέ πρέπει να έπασχε από κατάθλιψη αλλά αυτό είναι δική μου εκτίμηση».

Ο ίδιος ανέφερε στη συνέχεια ότι της είχε στείλει η κουμπάρα του κάποια μηνύματα στο παρελθόν μέσω messenger, τα οποία είχε «αποκρούσει»: «Είχε γίνει για λίγο χρονικό διάστημα και θεώρησα ότι δεν έπρεπε να το αναφέρω στον κουμπάρο μου. Σε καμία περίπτωση δεν την είχα παρενοχλήσει σεξουαλικά», κατέληξε το θύμα της επίθεσης.

Η 49χρονη γυναίκα συνελήφθη με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση και οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη. Αμέσως μετά την απολογία της με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, προφυλακίσθηκε.