Παναθηναϊκός: «Εξάψαλμος» από τους οπαδούς στο Κορωπί

Παναθηναϊκός: «Εξάψαλμος» από τους οπαδούς στο Κορωπί

«Σοβαρευτείτε από την Κυριακή κιόλας στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό»

Αντιπροσωπεία οπαδών του Παναθηναϊκού βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης στο Κορωπί και τα... έψαλαν στους ποδοσφαιριστές, ζητώντας άμεση βελτίωση της αγωνιστικής τους εικόνας.

Οι «πράσινοι», έχουν χρειαστεί να διαχειριστούν μια αρκετά δύσκολη κατάσταση μετά και την βαρύτατη ήττα (4-0) από τον Άρη, με τον Γιώργο Δώνη να έχει εκφράσει πρόθεση αποχώρησης από τη στιγμή που η εικόνα δεν βελτιώθηκε καθόλου μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος και ήρθε η ντροπιαστική νύχτα της περασμένης Κυριακής στη Θεσσαλονίκη.

Περίπου 40 οργανωμένοι οπαδοί του Τριφυλλιού πήγαν το πρωί στο προπονητικό κέντρο. Μετά από διαβουλεύσεις με την ασφάλεια της ΠΑΕ, μπήκαν κανονικά μέσα και κατευθύνθηκαν στο γήπεδο που γινόταν η προπόνηση.

Οι οπαδοί μίλησαν με σκληρή γλώσσα στους παίκτες για περίπου δύο με τρία λεπτά. Δεν έλειψαν και κάποια ᾽᾽γαλλικἀ᾽᾽, χωρίς ωστόσο να ξεφύγει η κατάσταση. Το μήνυμα, μεταξύ άλλων, ήταν το εξής:

«Θα πρέπει να ντρέπεστε για την εικόνα που έχετε. Παίξτε μπάλα. Είστε στον Παναθηναϊκό. Σοβαρευτείτε από την Κυριακή κιόλας στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».

Πηγή: gazzetta.gr