Πυρκαγιά Μάτι: Πραγματογνώμονας καταγγέλλει ότι ήθελαν να τον σκοτώσουν για να του κλείσουν το στόμα

Πυρκαγιά Μάτι: Πραγματογνώμονας καταγγέλλει ότι ήθελαν να τον σκοτώσουν για να του κλείσουν το στόμα

«Ξαφνικά άρχισα να χάνω τον έλεγχο της μηχανής. Είχε πέσει όλη η αλυσίδα κάτω»

Σοκαριστική είναι η καταγγελία του πραγματογνώμονα  για την πυρκαγιά στο Μάτι ότι ήθελαν να τον σκοτώσουν.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star περιέγραψε πώς κάποιοι επιχείρησαν να του κλείσουν το στόμα προκαλώντας βλάβη στη μηχανή του.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Λιότσιο ο οποίος είναι δικαστικός αντιπρόσωπος, διορισμένος από την εισαγγελία για την πυρκαγιά στο Μάτι.

Όπως τόνισε σήμερα ζει από καθαρή τύχη. Επέστρεφε με τη μηχανή του στο σπίτι του και ξαφνικά έφυγε από τον δρόμο. Η έκπληξη του ήταν μεγάλη όταν οι μηχανικοί του αποκάλυψαν ότι κάποιοι είχαν πειράξει το παξιμάδι που στερεώνει τον πίσω τροχό όπως καταγγέλλει.

«Ξαφνικά άρχισα να χάνω τον έλεγχο της μηχανής. Είχε πέσει όλη η αλυσίδα κάτω» περιγράφει ο επιπυραγός και πραγματογνώμονας για το Μάτι, Δημήτρης Λιότσιος.

«Το παξιμάδι αυτό συγκρατεί όλο τον τροχό. Όταν χαλαρώσει το συγκεκριμένο παξιμάδι, ο τροχός μετακινείται και αυτομάτως φεύγει η αλυσίδα από τη θέση της» σημειώνει ο επιπυραγός.

Μηνυτήρια αναφορά για τη δολιοφθορά στη μηχανή του πραγματογνώμονα

Ο επιπυραγός κατέθεσε χθες μηνυτήρια αναφορά προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω από τη δολιοφθορά στη μηχανή του.

«Δεν αποτελεί τυχαίο γεγονός ή κατασκευαστικό σφάλμα αλλά ανθρώπινη παρέμβαση κάποιου που είχε σκοπό να βλάψει τον εντολέα μας. Όσοι ήθελαν να βλάψουν τον συγκεκριμένο άνθρωπο να ξέρουν ότι μπορεί να έχουν αφήσει και ίχνη» υπογράμμισε ο Θέμης Σοφός, δικηγόρος του πραγματόγνωμονα και αντιπρόεδρος του ΔΣΑ.

Το ατύχημα συνέβη στις 3 Μαρτίου. Ο δικαστικός πραγματογνώμονας συγκέντρωσε και παρέδωσε στις αρχές όλο το υλικό που «αποδείκνυε ότι κάποιοι ήθελαν να του κλείσουν το στόμα» όπως τονίζει ο ίδιος.

«Όλα περνούν από το μυαλό μου και όλα θα ερευνηθούν» κατέληξε ο επιπυραγός.