Εκτός μηχανικής υποστήριξης η 60χρονη που επέζησε από την τραγωδία στο Πόρτο Χέλι

Εκτός μηχανικής υποστήριξης η 60χρονη που επέζησε από την τραγωδία στο Πόρτο Χέλι

Η γυναίκα έχει επαφή με το περιβάλλον αλλά δεν γνωρίζει πως τα δύο της αδέρφια της δεν είναι στη ζωή

Καθημερινή βελτίωση παρουσιάζει η πορεία της υγείας της 60χρονης γυναίκας που νοσηλευόταν επί ενάμιση μήνα στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας του Αγίου Σάββα, μετά τον σοβαρό τραυματισμό της στο Πόρτο Χέλι όταν το αλιευτικό στο οποίο επέβαινε, παρασύρθηκε και διαλύθηκε από ταχύπλοο σκάφος, σκορπίζοντας τον θάνατο στα δύο της αδέλφια.

Η γυναίκα είχε σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι και τον θώρακα και πλέον αναγνωρίζει τα δυο της παιδιά και επικοινωνεί μαζί τους.

«Εδώ και 45 ώρες είναι εκτός μηχανικής υποστήριξης, έχει επαφή με το περιβάλλον, τα παιδιά της, τους γιατρούς. Είναι μια πολύ καλή εξέλιξη, θέλω να πιστεύω πως τα πράγματα θα πάνε ακόμη καλύτερα και σε μια εβδομάδα ίσως βγει από τη ΜΕΘ», λέει ο θεράπων ιατρός μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 60χρονη φέρεται να θυμάται τις δραματικές στιγμές που έζησε μετά τη σύγκρουση, όμως ακόμη δεν έχει μιλήσει για ότι έγινε.

Το ακόμη πιο τραγικό είναι πως η γυναίκα δεν γνωρίζει πως τα δυο της αδέρφια δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή μετά την τρομακτική πρόσκρουση με το ταχύπλοο στο Πόρτο Χέλι.

Παρακαλούμε περιμένετε ...