«Το σκυλί χτυπούσε το παιδί δεξιά και αριστερά σαν παιχνίδι»

«Το σκυλί χτυπούσε το παιδί δεξιά και αριστερά σαν παιχνίδι»

Τι αναφέρει η έκθεση του ιατροδικαστή για την τραγωδία στα Γλυκά Νερά

Παραμένει συγκλονισμένη η κοινή γνώμη από την τραγωδία στα Γλυκά Νερά και τον φρικτό θάνατο ενός βρέφους από τις δαγκωματιές του ροτβάιλερ στο σπίτι όπου διέμενε.

Στο φως ήρθαν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός του ΑΝΤ1 και όπως προκύπτει από την νεκροψία-νεκροτομή, ο θάνατος του μωρού επήλθε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού, το σκυλί φέρεται να είχε δαγκώσει το βρέφος από τη μέση και το χτυπούσε δεξιά και αριστερά σαν παιχνίδι.

Η ιατροδικαστική έκθεση εστάλη στη Διεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής προκειμένου να ενταχθεί στη δικογραφία.

Η τραγική μητέρα κατέθεσε στον εισαγγελέα σε κατάσταση σοκ ότι «ο σύζυγός μου ήταν στην εργασία του. Εγώ ήμουν στο μπάνιο και καθάριζα. Το μωρό το είχα αφήσει στο σαλόνι ενώ το ροτβάιλερ ήταν στο μπαλκόνι. Ξαφνικά ο σκύλος αγρίεψε τόσο πολύ που έσκισε τη σίτα της μπαλκονόπορτας και μπήκε στο σπίτι. Άρπαξε κατευθείαν το μωρό και άρχισε να το χτυπάει σε τοίχους και έπιπλα».

Τι θα γίνει με το ροτβάιλερ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το ροτβάιλερ φιλοξενείται από χθες το απόγευμα και κατόπιν σχετικής εντολής εισαγγελέα στο Φιλοζωικό Κέντρο του Κορωπίου.

Ως προς το μέλλον του ζώου θα αποφασίσει αρμόδιος εισαγγελέας. Η διαδικασία θα διαρκέσει περίπου μία εβδομάδα. Τότε θα αποφασιστεί αν το ροτβάιλερ θα θανατωθεί ή θα επιστρέψει στην οικογένεια.