59χρονος «ξάφριζε» ξενοδοχεία στην Κρήτη

59χρονος «ξάφριζε» ξενοδοχεία στην Κρήτη

Εντοπίστηκε σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

Στην εξιχνίαση 17 υποθέσεων κλοπών, που διαπράχθηκαν σε δωμάτια ξενοδοχείων στην περιοχή του Δήμου Χερσονήσου στην Κρήτη, προχώρησαν χθες άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής. Μαλιστα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 59χρονου αλλοδαπού, ο οποίος συνελήφθη για πλαστογραφία πιστοποιητικών και αντίσταση.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, οι κλοπές είχαν διαπραχθεί από τον 59 χρόνο από τις 16-8-2019 έως τις 10-9-2019. Λεία του αλλοδαπού ήταν χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 8.000 ευρώ, και επιπλέον 320 λίρες.

Ο 59χρονος εντοπίστηκε σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου επιδεικνύοντας πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, ενώ κατά τη σύλληψή του αντιστάθηκε. Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο ΙΧΕ αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποιούσε και στον χώρο που διαμένει βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Πάντως, ο 59χρονος ήταν γνωστός στις αστυνομικές Αρχές, καθώς έχει απασχολήσει στο παρελθόν για ομοειδείς πράξεις.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.