Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Το συγκινητικό μήνυμα της κόρης του μετά την κηδεία

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Το συγκινητικό μήνυμα της κόρης του μετά την κηδεία

Τι έγραψε στην ανάρτηση της

Φίλοι και συγγενείς είπαν χθες το τελευταίο αντίο στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα που έφυγε ξαφνικά από την ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Η 25χρονη Μαρία Κλάρα λίγες ώρες αργότερα ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν στην κηδεία του πατέρα της αλλά και όλο τον κόσμο για την αγάπη που έστειλε στην οικογένεια της.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους ήσασταν εκεί, αλλά και όσους μου έστειλαν. Η μεγαλύτερη απόδειξη σε μια σχέση χρονών ανάμεσα στο πατέρα μου με το καθέναν από εσάς. Μια αμοιβαία σχέση όπως κάθε υγιής σχέση που υπάρχει αγάπη. Πίσω από τα τραγούδια, ένα μεγαλείο. Ένας άνθρωπος που είχε μόνο αγάπη για να μοιράζεται 24 ώρες το 24ωρο. Χωρίς ποτέ να κουράζεται. Ένας άνθρωπος που με τεράστια ευφυΐα πόναγε για τη παιδεία και τη ποιότητα κυρίως των νέων. Πόναγε για όλους χωρίς καλούπια. Καθηλωτικός, μεταδοτικός, απλός, σοφός, χαβαλές, αισιόδοξος, καλόκαρδος χωρίς καμία κακία. Η όποια αρνητική πλευρά ήταν απλά μια παιδική αθωότητα. Αυτός ο άνθρωπος είχε κάτι ακόμα να μοιραστεί για το κόσμο που ζούμε...
Ένα τελευταίο δώρο για σας....
Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα» έγραψε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...