Ομολόγησε η νεαρή γυναίκα ότι εγκατέλειψε το βρέφος στη Νέα Ιωνία

Ομολόγησε η νεαρή γυναίκα ότι εγκατέλειψε το βρέφος στη Νέα Ιωνία

Πρόκειται για μια νεαρή Ελληνίδα που είναι κάτοικος της περιοχής

Συγκλόνισε η ιστορία του βρέφους που βρέθηκε χθες σε πυλωτή πολυκατοικίας.

Το  νεογέννητο κοριτσάκι, μόλις επτά ημερών, βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε πυλωτή πολυκατοικίας, μέσα σε καροτσάκι σούπερ μάρκετ. Ήταν τυλιγμένο με μια πετσέτα και τον ομφάλιο λώρο υπήρχε ακόμα το ειδικό μανταλάκι που βάζουν στα μαιευτήρια όταν γεννιέται ένα παιδί.

Μια νεαρή Ελληνίδα ομολόγησε πριν λίγο πως εκείνη ήταν που εγκατέλειψε το μωρό.

Η νεαρή φέρεται να είπε «Ναι, εγώ το έκανα». Πρόκειται για μια Ελληνίδα 19χρονών. Η κοπέλα είναι υιοθετημένη και μένει με την γιαγιά της κοντά στην περιοχή που βρέθηκε το βρέφος.

Η ίδια είπε πως πήγε στο σούπερ μάρκετ πήρε το καρότσι και πήγε το μωρό απέναντι στην πολυκατοικία.

Το ρεπορτάζ του Star στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» αναφέρει πως υπάρχει βίντεο που δείχνει την νεαρή να αφήνει το μωρό και μάλιστα πριν το εγκαταλείψει να το φιλάει 3 φορές.

Συγκλονίζει ο νεαρός που βρήκε το εγκαταλελειμμένο βρέφος – «Ένιωσα την καρδιά μου να σταματά να χτυπά»

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Παναγιώτης Μαδούρος περιέγραψε την στιγμή που άκουσε το κλάμα του μωρού καθώς και το πως ένιωσε μόλις το αντίκρυσε.Ήταν τέσσερις τα ξημερώματα όταν άκουσε κάτι σαν κλάμα όπως ανέφερε.

«Λέω θα ντυθώ και τα κατέβω, βλέπω το καρότσι και το βρέφος μέσα να κλαίει. Ένιωσα την καρδιά μου να σταματά να χτυπά».

Στη συνέχεια το μωρό ανέλαβαν οι γυναίκες ένοικοι της πολυκατοικίας οι οποίες το πήραν αγκαλιά για να σταματήσει να κλαίει.

«Με το που μας ένιωσε δίπλα του σταμάτησε να κλαίει. Το κουνάγαμε λίγο. Δεν ξέραμε. Το πήραμε αγκαλιά. Με το που σταμάτησε να κλαίει αναστέναζε συνέχεια», λέει μια από αυτές.

Τυλιγμένο σε πετσέτα - Γεννήθηκε σε μαιευτήριο

Το νεογέννητο κοριτσάκι, μόλις επτά ημερών, βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε πυλωτή πολυκατοικίας, μέσα σε καροτσάκι σούπερ μάρκετ. Ήταν τυλιγμένο με μια πετσέτα και τον ομφάλιο λώρο υπήρχε ακόμα το ειδικό μανταλάκι που βάζουν στα μαιευτήρια όταν γεννιέται ένα παιδί.

Κλήθηκε η αστυνομία, το ΕΚΑΒ και το Χαμόγελο του Παιδιού για να αναλάβουν την περίθαλψή του.

«Το μόνο που χρειάζεται ένα παιδάκι είναι αγκαλιά, αγάπη ζεστασιά σε ένα περιβάλλον που θα το μεγαλώσει» ανέφερε ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος.