Πώς να γίνεις επαγγελματίας του τουρισμού, στην πιο τουριστική χώρα του κόσμου

Πώς να γίνεις επαγγελματίας του τουρισμού, στην πιο τουριστική χώρα του κόσμου

Μάθε από τους καλύτερους, είναι όλοι στη LE MONDE

Όταν θέλεις να ξεχωρίσεις, στην αγορά του τουρισμού και της εστίασης, ο δρόμος είναι ένας και έχει συνοδοιπόρους, τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου.

Μπορείς να γίνεις αυτό που ονειρεύεσαι, όταν θέσεις έναν ξεκάθαρο στόχο και αφήσεις σε εκείνους, που γνωρίζουν τη διαδικασία να σου δείξουν το δρόμο προς την κορυφή.

Πολλοί καταξιωμένοι και βραβευμένοι chefs & pastry chefs, όπως οι: Άκης Πετρετζίκης, Τάσος Μαντής, Μιχάλης Νουρλόγλου, Κρίτων Πουλής, Νίκος Καραθάνος, Γκίκας Ξενάκης, Ανδρέας Λαγός και άλλοι είναι απόφοιτοι της LE MONDE.

Στη LE MONDE, μπορείς να αποκτήσεις απόλυτη εξειδίκευση στον Τουρισμό, τα Ξενοδοχειακά και τη Γαστρονομία.

Μπορείς να σπουδάσεις, Chef, Pastry Chef, Hotel Management, Tourism Management. Οι σπουδές στη LE MONDE, είναι πιστοποιημένες από το κράτος. Το υψηλού κύρους δίπλωμα που θα κατακτήσεις, μετά τα 4 6μηνα σπουδών, θα είναι σεβαστό στις επιχειρήσεις τουρισμού και εστίασης, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Τα μαθήματα γίνονται σε ένα από τα πιο σύγχρονα κτίρια τουριστικών σπουδών στην Ευρώπη. Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται στα εργαστηριακά μαθήματα, καθώς στη LE MONDE θα συναντήσεις πρότυπες, υπερσύγχρονες εργαστηριακές εγκαταστάσεις, μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, εφαρμογών πληροφορικής για ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις, οινολογίας, μπαρ, εστιατορίου, μοναδικές στην Ελλάδα.

Το διδακτικό προσωπικό, είναι επιλεγμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να συνδυάζει την ακαδημαϊκή κατάρτιση με την καταξιωμένη σταδιοδρομία σε γνωστές επιχειρήσεις. Οι καθηγητές, μεταφέρουν στους σπουδαστές, τεχνογνωσία υψηλού επιπέδου και παρακολουθούν την εξέλιξή τους από την αρχή μέχρι την ένταξή τους στο επαγγελματικό τους περιβάλλον. Δείτε περισσότερα εδώ.

Οι διδάσκοντες στη σχολή LE MONDE είναι executive chefs στα πιο γνωστά εστιατόρια και ξενοδοχεία, πολλοί από αυτούς είναι οι ίδιοι απόφοιτοι της σχολής, ενώ αρκετοί έχουν κατακτήσει χρυσούς σκούφους και σημαντικές διεθνείς διακρίσεις. Ο chef Ανδρέας Λαγός, που συνεργάζεται με τη σχολή, λέει την ιστορία του και εμπνέει. Και ο γνωστός pastry chef, Κρίτων Πουλής, μοιράζεται τα μυστικά της υψηλής ζαχαροπλαστικής, με τους σπουδαστές του σε masterclasses & workshops που πραγματοποιούνται σε τακτά διαστήματα.

Είναι επίσης σημαντικό το γεγονός ότι οι απόφοιτοι έχουν πρόσβαση σε περίπου 900 συνεργαζόμενες ξενοδοχειακές, εστιατορικές και τουριστικές επιχειρήσεις, για πρακτική άσκηση και εργασία, με ταυτόχρονη ουσιαστική υποστήριξη στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα από το Γραφείο Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας της σχολής.

Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE, η κατάρτιση και η εμπειρία που προσφέρεται στους σπουδαστές, εμπλουτίζεται με ειδικές ημερίδες και σεμινάρια, ενώ λαμβάνουν βιβλία και διδακτικά εγχειρίδια κορυφαίας ποιότητας που αποτελούν τη βάση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Ο στόχος είναι οι επαγγελματίες που «βγαίνουν» στην αγορά, όχι μόνο να κατορθώσουν να βρουν δουλειά στο αντικείμενό τους, αλλά να ξεχωρίσουν στον τομέα τους και να διαμορφώσουν, με το πάθος και τις γνώσεις τους, τις γαστρονομικές και τουριστικές εξελίξεις στην Ελλάδα. Δείτε σχετικά εδώ.