Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Οι φωνές της κόρης του και οι δραματικές στιγμές πριν επιβεβαιωθεί ο θάνατος του

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Οι φωνές της κόρης του και οι δραματικές στιγμές πριν επιβεβαιωθεί ο θάνατος του

Η συγκλονιστική μαρτυρία γείτονα του

Τις στιγμές πριν επιβεβαιωθεί ο θάνατος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα περιγράφει ένας γείτονας του. Ο καλλιτέχνης έκανε διακοπές στο σπίτι του στον Πτελεό Μαγνησίας. Τον τραγουδοποιό βρήκε νεκρό η κόρη του που ειδοποίησε στις 4:30 το ΕΚΑΒ.

Στο σπίτι του εστάλη κινητή μονάδα με γιατρό, ο οποίος διαπίστωσε απλά τον θάνατο του τραγουδοποιού.Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είχε υποβληθεί στο παρελθόν σε επέμβαση bypass.

«Άκουσα μια φωνή γυναικεία να λέει βοήθεια βοήθεια σώστε με. Πετάχτηκα με τη γυναίκα μου. Μόλις βγήκα από την πόρτα τη βρήκα στον δρόμο. Της λέω τι έγινε;. Μου λέει ο πατέρας μου δεν είναι καλά.

Μπαίνουμε μέσα στο σπίτι. Μετά από λίγο βλέπω το κορίτσι να κάνει τεχνητές αναπνοές. Έκανα και εγώ. Ήρθε και η γειτόνισσα. Προσπαθήσαμε όλοι, αλλά μάλλον ο άνθρωπος πρέπει να είχε φύγει», δήλωσε ο γείτονας στην κάμερα του ΑΝΤ1.

«Ερχόταν τακτικά εδώ, τον βλέπαμε», σημείωσε.

«Το ασθενοφόρο ήρθε κατευθείαν. Έκανε τα απαραίτητα και αμέσως μετά τον πήρανε» σημείωσε.

Χθες μάλιστα υπήρχαν καταγγελίες πως το ΕΚΑΒ άργησε να πάει 3 ώρες και πως αν είχε πάει ο τραγουδιστής θα είχε σωθεί.

Ο γνωστός τραγουδιστής είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν προβλήματα με την καρδιά του.

«Τρία ή τέσσερα bypass» είχε κάνει στο παρελθόν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, όπως αποκάλυψε ο στενός του φίλος Γιάννης Ζουγανέλης.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ανέφερε ότι «Τον παρακολουθούσε ο γιατρός του και γενικά ήταν καλά.Βέβαια, δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να κάνει η καρδιά όταν έχει κουραστεί στο παρελθόν από μία εγχείρηση».

Ο Γιάννης Ζουγανέλης είναι συγκλονισμένος με τον αναπάντεχο θάνατο του αγαπημένου τραγουδοποιού και καλού του φίλου.

«Η απώλεια είναι τεράστια. Εγώ νιώθω ότι κάποια χρώματα από τη ζωή μου έσβησαν. Ήταν ένα σοκ αυτή η βίαιη αποχώρηση» είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Ο Λαυρέντης δεν τελείωσε. Ο Λαυρέντης ενδεχομένως μόλις άρχισε. Δυστυχώς, εμείς οι νεοέλληνες αντιλαμβανόμαστε το ειδικό βάρος των ανθρώπων περισσότερο όταν φεύγουν από τη ζωή παρά όταν υπάρχουν σε αυτήν».

Ο γνωστός καλλιτέχνης θα ερμήνευε τραγούδια με τον Νίκο Πορτακάλογλου

Ο απρόσμενος χαμός του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα άφησε στα σκαριά την συμμετοχή του στη συναυλία «Μαζί για το παιδί», η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη στο Ηρώδειο.

Ο γνωστός καλλιτέχνης θα ερμήνευε τραγούδια με τον Νίκο Πορτακάλογλου. Ωστόσο ο θάνατος του ηγέτη του γκρουπ «Τερμίτες», με το οποίο ο Μαχαιρίτσας και ο Αντώνης Μιτζέλος, άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους στην ελληνική μουσική σκηνή ματαίωσε τα σχέδια τους.

Πότε και που θα γίνει η κηδεία του

Η οικογένεια του ανακοίνωσε πως η κηδεία του αγαπημένου καλλιτέχνη θα γίνει την Τετάρτη 11 Σεπτέμβριου στο Κοιμητήριο Ζωγράφου, σε ανάρτηση της στο Facebook.

Παράλληλα έκαναν έκκληση αντί στεφάνων να ενισχυθεί η πρωτοβουλία Ένωση "Μαζί για το παιδί".

«Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Τετάρτη 11/9/19 στις 15:30 Στο Κοιμητήριο Ζωγράφου .
Η οικογένεια παρακαλεί, αντί στεφάνων, να ενισχυθεί η πρωτοβουλία Ένωση "Μαζί για το παιδί".» έγραψαν στην ανάρτηση τους.

1
σχόλιο
  1. avatar μαρκουίζος

    κρίμα να φεύγουν από τη ζωή αξιόλογοι άνθρωποι

Παρακαλούμε περιμένετε ...