Δηλητηρίασαν το σκύλο του και «επικήρυξε» τον δράστη

Δηλητηρίασαν το σκύλο του και «επικήρυξε» τον δράστη

Ο ιδιοκτήτης του τετράποδοηυ δίνει αμοιβή σε όποιον γνωρίζει κάτι

Σε εξέλιξη είναι έρευνα από αστυνομικούς της Βέροιας, μετά από καταγγελία που έκανε 54χρονος, για δηλητηρίαση του σκύλου του από άγνωστους δράστες.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα thestival.gr, για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία την ίδια μέρα και αστυνομικοί του ΑΤ Βέροιας μετέβησαν στην πλατεία Καπετανίδη, όπου διαπίστωσαν, ότι το σκυλί ήταν νεκρό. Ο 54χρονος ιδιοκτήτης του σκύλου έκανε μήνυση κατ ΄αγνώστων και σχηματίσθηκε δικογραφία.

Για την θανάτωση του σκύλου ενημερώθηκε και η κτηνιατρική υπηρεσία, με σκοπό να γίνει τοξικολογική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί, αν ο θάνατος του άτυχου ζώου προήλθε από δηλητηρίαση.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο ιδιοκτήτης του σκύλου αναφέρει: «Αυτός ήταν ο σκύλος μου ο φίλος μου. με βρήκε εδώ πριν 1 χρόνο κ έμεινε κ το προστάτευα μέχρι χτες. καθε πρωί με περίμενε μου μιλουσε κ έτρεχε κ με αγκάλιαζε.. Μέχρι που ο υπανθρωπος πήγε κ του έδωσε το δηλητήριο στο στόμα μια κ ήταν φιλικός με όλους.. Τον σκωτοσε λοιπόν χτες 5/9/19 μετά της 5 ξημερώματα.. Στην πλατεία καπετανιδη Βέροια. σε χώρο που παίζουν παιδιά που σημαίνει ότι είναι κ δυνητικά δολοφόνος αν κάποιο παιδί άγγιζε το δηλητήριο. Κ τάισε μόνο το βουλφ κ όχι τα άλλα 3 που ήταν εκεί παρέα. Αν είδε κάτι κάποιος υπάρχει αμοιβή 500ευ.επικοινωνηστε μαζί μου..»