Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Αναλυτικά η πρόγνωση

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας θα σημειωθεί μέχρι και την επόμενη Πέμπτη σύμφωνα με την ΕΜΥ.

Αναλυτικά η πρόγνωση:

ΚΥΡΙΑΚΗ 08-09-2019

Στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Μακεδονία λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και πιθανόν τις απογευματινές ώρες στην Ήπειρο και τη Μακεδονία μεμονωμένες καταιγίδες.

Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος, με παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και τοπικούς όμβρους στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά από βόρειες 4 με 6 και τοπικά στα Δωδεκάνησα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΔΕΥΤΕΡΑ 09-09-2019

Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στα βόρεια ορεινά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Στα δυτικά η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΡΙΤΗ 10-09-2019

Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στα ορεινά θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά.

ΤΕΤΑΡΤΗ 11-09-2019

Στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και κυρίως στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΕΜΠΤΗ 12-09-2019

Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ στρεφόμενοι από το απόγευμα σε βορειοδυτικούς και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.