Καιρός: Πέφτει η θερμοκρασία, έρχονται βροχές

Καιρός: Πέφτει η θερμοκρασία, έρχονται βροχές

Πώς θα εξελιχθεί το σκηνικό του καιρού μέχρι το Σάββατο

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού με πτώση της θερμοκρασίας και βροχές. Αναλυτικά:

Στα δυτικά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν σποραδικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά των ηπειρωτικών περιοχών. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΕΤΑΡΤΗ 04-09-2019

Στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι κυρίως στα δυτικά και βόρεια ορεινά.

Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4 και στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΕΜΠΤΗ 05-09-2019 ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06-09-2019

Στα νοτιοανατολικά γενικά αίθριος. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις οι οποίες θα είναι παροδικά αυξημένες και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν σποραδικοί όμβροι στα ορεινά κυρίως των ηπειρωτικών περιοχών. Οι άνεμοι θα είναι στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά και τα

βόρεια.

ΣΑΒΒΑΤΟ 07-09-2019

Στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικούς όμβρους κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.