Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη ένοπλης επίθεσης κατά επιχειρηματία

Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη ένοπλης επίθεσης κατά επιχειρηματία

Ο 33χρονος πυροβόλησε 12 φορές εναντίον του 44χρονου τραυματίζοντάς τον στα πόδια

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία στην Κρήτη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη 33χρονου επιχειρηματία από το Ρέθυμνο, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε 12 φορές εναντίον 44χρονου επιχειρηματία του Ηρακλείου.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στον επαρχιακό δρόμο Αχλάδας–Αγίας Πελαγίας, όπου όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα cretapost.gr, είχαν κλείσει ραντεβού οι δύο άνδρες. Και οι δύο έφτασαν εκεί με τα αυτοκίνητά τους και ήθελαν να συζητήσουν για οικονομικές διαφορές, που είχαν μεταξύ τους.

Ωστόσο, η συζήτηση μετατράπηκε γρήγορα σε καυγά και ο 33χρονος έβγαλε ένα όπλο και πυροβόλησε 12 φορές εναντίον του 44χρονου, με κάποιες σφαίρες να τον βρίσκουν στα πόδια. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, φέροντας τραύματα από σφαίρες στα κάτω άκρα.

«Ο 44χρονος εισήχθη στα ΤΕΠ με τραύματα από σφαίρες στα κάτω άκρα και αμέσως οι γιατροί του έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις ενώ περιέθαλψαν τα τραύματά του. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην Ορθοπεδική Κλινική ενώ αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο αναπληρωτής διοικητής του Βενιζελείου, κ. Μοσχοβάκης.

Άμεσα ενημερώθηκαν για το αιματηρό περιστατικό οι διωκτικές αρχές και άνδρες της αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο για να συλλέγουν πληροφορίες. Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τον δράστη και αμέσως εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, ο 33χρονος κρύβεται, ενώ δεν αποκλείεται να παραδοθεί στις αρχές μετά την έλευση του Αυτοφώρου, δηλαδή μετά τις 12:00 σήμερα τα μεσάνυχτα.