Έκτορας Μποτρίνι: H απάντησή του για το πόρισμα του ιατροδικαστή

Έκτορας Μποτρίνι: H απάντησή του για το πόρισμα του ιατροδικαστή

Τι έδειξε η εξέταση του 19χρονου σπουδαστή

Ικανοποιημένος από την ιατροδικαστική εξέταση του 19χρονου σπουδαστή, που κατήγγειλε ότι ζούσε βασανιστήρια στο εστιατόριο του στην Κέρκυρα είναι ο Έκτορας Μποτρίνι.

Ο 19χρονος υπάλληλος που έκανε την πρακτική του εκεί είχε καταγγείλει πως στην κουζίνα τον έκαιγαν με καυτό λάδι, ενώ έκανε λόγο και για βασανιστήρια με αιχμηρά αντικείμενα.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star και της Τασούλας Παπανικολάου, η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε ότι ο νεαρός έχει βλάβες στα άκρα που έχουν προκληθεί από θερμικό μέσο.

Ο δικηγόρους του γνωστού σεφ στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. ανέφερε ότι δεν υπάρχει εικόνα αν τα τραύματα προέρχονται από τον συγκεκριμένο άνθρωπο που καταγγέλλει ο σπουδαστής.

«Σύμφωνα με την επίσημη ιατροδικαστική έκθεση του 19χρονου που έγινε μετά από παραγγελία του Αστυνομικού Τμήματος Κέρκυρας, ο σπουδαστής φέρει 12 βλάβες, τρεις από αυτές είναι συμβατές με θερμικά εγκαύματα, μία δερματική βλάβη που είναι συμβατή με έγκαυμα από ζέον υγρό και μόνο μία έχει γίνει στο παρελθόν.

Το συμπέρασμα είναι ότι φέρει απλές σωματικές βλάβες προκληθείσες από επίδραση θερμικών μέσων, θλώντος και νύσσοντος /τέμνοντος οργάνου, τελεσθείσες σε διαφορετικούς χρόνους και από 3 -10ημέρου περίπου προς της εξετάσεως.

Η εξέταση έγινε την 1η Αυγούστου. Από τους δικηγόρους της οικογένειας του σπουδαστή έχει ορισθεί και δεύτερος ιατροδικαστής ο οποίος δίνει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τα εγκαύματα του σπουδαστή» αναφέρει το ρεπορτάζ.