Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα με μοτοσικλέτα στη Ρόδο

Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα με μοτοσικλέτα στη Ρόδο

Νεκρός ο 40χρονος δικυκλιστής από τη σφοδρή σύγκρουση με Ι.Χ. που βγήκε στο αντίθετο ρεύμα

Νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα έπεσε ένας 40χρονος μοτοσικλετιστής στη Ρόδο, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο μπήκε στο αντόιθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με την μηχανή του άτυχου άνδρα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ροδιακή», το δυστύχημα σημειώθηκε στις 05:50 το πρωί της Παρασκευής στο 10ο χλμ. της επαρχιακής οδού Ρόδου-Καμείρου στην περιοχή της Κρεμαστής. Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ανήρτησε η εφημερίδα στην ιστοσελίδα της, ο 40χρονος κινούνταν κανονικά με την μοτοσικλέτα του, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε αλλοδαπός, παραβίασε την προτεραιότητά και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει σφοδρή σύγκρουση.

Από τη σύγκρουση ο 40χρονος εκτινάχθηκε από την μοτοσικλέτα, πέρασε πάνω από το Ι.Χ αυτοκίνητο και έσκασε στο έδαφος σεαπόσταση αρκετών μέτρων. Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε θανάσιμα και εξέπνευσε λίγο αργότερα. Ο οδηγός του Ι.Χ. συνελήφθη από τους αστυνομικούς και κρατείται, προκειμένου να ακολουθηθεί σε βάρος του η προβλεπόμενη από τις διατάξεις του νόμου διαδικασία.

Η κηδεία του άτυχου 40χρονου, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του, θα γίνει το Σάββατο 24 Αυγούστου στις 12:00 το μεσημέρι από τον ιερό ναό Ταξιαρχών στο Νεκροταφείου Ρόδου.