Συγκλονίζει η κόρη του πιλότου: Δεν σου άξιζε πατέρα μου τόσο σύντομο τέλος

Συγκλονίζει η κόρη του πιλότου: Δεν σου άξιζε πατέρα μου τόσο σύντομο τέλος

«Μπαμπά μου εσύ που ήσουν το στήριγμα μου πάντα αποφάσισες να πετάξεις ψηλά»

Συγκλονίζουν τα λόγια της κόρης του πιλότου που έχασε τη ζωή του μετά την πτώση ελικοπτέρου στη θαλάσσια περιοχή του Πόρου.

Έχει αναρτήσει μια φωτογραφία του πατέρα της και τα λόγια της μετά την τραγωδία με το ελικόπτερο συγκλονίζουν.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Σήμερα ξημερώνει η πιο εφιαλτική μέρα της ζωής μου... Μπαμπά μου εσύ που ήσουν το στήριγμα μου πάντα αποφάσισες να πετάξεις ψηλά… Δεν σου άξιζε πατέρα μου τόσο σύντομο τέλος. Θα σε αγαπάω και θα είμαι υπερήφανη πάντα που ήσουν πατέρας μου. Η πιο τυχερή κόρη στο κόσμο… Λυπάμαι τόσο μπαμπάκα μου. Καλό σου ταξίδι…».

Ποιος ήταν ο κυβερνήτης

Ο άτυχος πιλότος είχε αποφοιτήσει από τη Σχολή Ικάρων και μετά τη συνταξιοδότησή του είχε στραφεί στον ιδιωτικό τομέα.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση  της Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας η τελευταία επικοινωνία του πιλότου με τον Πύργο Έλεγχου Αθηνών έγινε στις 15:32 και τότε ενημέρωσε ότι σε μερικά λεπτά αναχωρεί από Γαλατά. Μετά από αυτή την συνομιλία χάθηκε η οποιαδήποτε επικοινωνία με το κέντρο.

«Η ΥΠΑ από την στιγμή που δεν είχε επικοινωνία με το πτητικό μέσο ενημέρωσε το Ενιαίο Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης καθώς και την Επιτροπή Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων δίνοντας το τελευταίο στίγμα του ελικοπτέρου για να προχωρήσουν τις διαδικασίες έρευνας και διάσωσης των επιβαινόντων», ανέφερε η ΥΠΑ στην ανακοίνωσή της.

Την μοιραία πτήση είχαν καλέσει οι δύο Ρώσοι επιβαίνοντες οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόντουσαν σε ταβέρνα της περιοχής και ήθελαν να μεταβούν στο Ελευθέριος Βενιζέλος.