Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της εγκύου που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της εγκύου που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Σε κατάσταση σοκ ο σύζυγός της, δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί

Στο πένθος έχουν βυθιστεί δύο χωριά από τον ξαφνικό χαμό μίας γυναίκας που περίμενε το πρώτο της παιδί. Σε κλίμα βαθιάς οδύνης τελέσθηκε χθες το απόγευμα η κηδεία της 41χρονης Ευδοκίας η οποία επέβαινε στο αυτοκίνητο του συζύγου της που παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση, στα Διαβατά,  με αποτέλεσμα το όχημα να παρασυρθεί από τη διερχόμενη αμαξοστοιχία

Οι συγχωριανοί της 41χρονης εγκύου που σκοτώθηκε μαζί με το πέντε μηνών έμβρυο που κυοφορούσε βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Η άτυχη γυναίκα έχασε τη ζωή της στον τόπο του δυστυχήματος, ενώ ο 50χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Μοναχοκόρη η 41χρονη – Νιόπαντρο το ζευγάρι

Στο παλιό Αγιονέρι ο κόσμος είναι σοκαρισμένος. Δεν μπορεί να πιστέψει τον τραγικό επίλογο που είχε το νιόπαντρο ζευγάρι που είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο πριν από τρεις εβδομάδες και ετοιμαζόταν να κάνει και θρησκευτικό γάμο τον Σεπτέμβριο.

Όλοι οι συγχωριανοί του ζευγαριού λύγισαν μπροστά στην τραγωδία. Η καμπάνα στο χωριό της 41χρονης χτυπούσε πένθιμα. «Εμείς περιμέναμε τον γάμο, όχι να πάμε σε κηδεία. Όλοι δακρύζουμε και κλαίμε» δηλώνουν συντετριμμένοι στο Star.

Η γυναίκα ήταν μοναχοκόρη και οι γονείς της περίμεναν πως και πώς να σφίξουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους εγγόνι.

Ο άντρας της δεν έχει καταλάβει τι έχει συμβεί

Ο οδηγός του μοιραίου αγροτικού μεταφέρθηκε από το χειρουργικό στο καρδιολογικό τμήμα, καθώς φέρει τραύματα στον θώρακα και την πλάτη. Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star δεν γνώριζε τι είχε συμβεί. «Ήταν στα χαμένα» όπως είπαν οι συγγενείς του. Ο 50χρονος που έχασε γυναίκα και αγέννητο παιδί, δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχει γίνει

Πώς συνέβη το τραγικό δυστύχημα

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το τρένο πλησίαζε την διάβαση και οι μπάρες είχαν κατέβει. Μπροστά από το μοιραίο αγροτικό βρίσκονταν σταματημένα οχήματα. Ο οδηγός ωστόσο επιχείρησε να τα προσπεράσει πιστεύοντας ότι θα προλάβει να διασχίσει τις γραμμές. Αποτέλεσμα ήταν να πέσει με δύναμη το τρένο πάνω στο όχημα σκοτώνοντας ακαριαία την έγκυο και το μωρό, ενώ ο 50χρονος οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά.

Έρευνες για τα ακριβή αίτια της τραγωδίας διενεργεί η τροχαία Χαλκηδόνας.