Νεαρή κοπέλα κατήγγειλε απόπειρα βιασμού της στα Φαλάσαρνα

Νεαρή κοπέλα κατήγγειλε απόπειρα βιασμού της στα Φαλάσαρνα

Γνωστή της 21χρονης κατήγγειλε αμέσως το περιστατικό πρώτα τηλεφωνικά στις αστυνομικές αρχές οι οποίες έδρασαν άμεσα και συνέλαβαν 49χρονο

Χάρις στην αντίστασή της κατάφερε μια 21χρονη κοπέλα που είχε επισκεφθεί για ολιγοήμερη ξεκούραση τα Φαλάσαρνα στην Κρήτη, να γλιτώσει σύμφωνα με το flashnews.gr

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 21χρονη στην αστυνομία, το πρωί της 12ης Αυγούστου είχε πάει για πρωινή βόλτα στην παραλία των Φαλασάρνων όταν ένας 49χρονος αλλοδαπός ο οποίος φέρεται να εργάζεται στην περιοχή, της επιτέθηκε επιχειρώντας να τη βιάσει. Η ίδια αντιστάθηκε άρχισε να τρέχει και ευτυχώς κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του 49χρονου.

Γνωστή της 21χρονης κατήγγειλε αμέσως το περιστατικό πρώτα τηλεφωνικά στις αστυνομικές αρχές οι οποίες έδρασαν άμεσα και συνέλαβαν τον 49χρονο.

Η 21χρονη κοπέλα η οποία έκανε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα, αναγνώρισε τον συλληφθέντα ως δράστη της απόπειρας βιασμού τον οποίο είχε καταγγείλει.

Ο 49χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και μέχρι να πραγματοποιηθεί τακτική δικάσιμος, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους την καταβολή χρηματικής εγγύησης και την εμφάνιση στο Α.Τ. Κισάμου.