Τα συγκινητικά λόγια της Σοφίας Αρβανίτη για το φευγιό του ήρωα αδερφού της

Τα συγκινητικά λόγια της Σοφίας Αρβανίτη για το φευγιό του ήρωα αδερφού της

Ο Κώστας Αρβανίτης, με το καΐκι του, τη μέρα της τραγωδίας στο Μάτι, έσωσε περισσότερος από 70 ανθρώπους

Ο Κώστας Αρβανίτης, με το καΐκι του, τον Ταξιάρχη, έσπευσε μαζί με τη γυναίκα του, το γιο και τον βοηθό του να σώσει τους ανθρώπους που έδιναν μάχη να κρατηθούν στη ζωή μέσα στη θάλασσα, τη μοιραία νύχτα που καιγόταν το Μάτι.

Ο ήρωας ψαράς, ο οποίος έσωσε περισσότερους από 70 ανθρώπους τη μοιραία εκείνη νύχτα άφησε τη τελευταία του πνοή το Σάββατο σκορπώντας θλίψη.

Η αδερφή του, Σοφία Αρβανίτη, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, αναφέρθηκε στην απόφαση της Πολιτείας, να γίνει η κηδεία του, δημοσία δαπάνη.

«Ανακατευόταν με τα κοινά, ήταν μέσα στον κόσμο και στην προσφορά, δεκαετίες. Είναι μεγάλη τιμή, όταν φεύγεις από αυτόν τον κόσμο, η Πολιτεία να κάνει το φευγιό σου αυτό δημοσία δαπάνη, είναι μεγάλη τιμή για μας και με συγκινεί και αυτό ιδιαίτερα» ανέφερε η τραγουδίστρια Σοφία Αρβανίτη στο δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Η Σοφία Αρβανίτη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook θέλησε να μοιραστεί και μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η ίδια, σε παλιότερες ξέγνοιαστες στιγμές να στέκεται στο πλευρό του αδερφού της.