Στον εισαγγελέα σήμερα ο χειριστής του ταχύπλοου στο Πόρτο Χέλι

Στον εισαγγελέα σήμερα ο χειριστής του ταχύπλοου στο Πόρτο Χέλι

Η μαρτυρία του γιου της 60χρονης, η οποία δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Στον εισαγγελέα Ναυπλίου θα οδηγηθεί σήμερα ο 44χρονος Γάλλος, χειριστής του ταχύπλοου που συγκρούστηκε με καΐκι στο Πόρτο Χέλι με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι και να τραυματιστεί μια 60χρονη γυναίκα.

Σήμερα αναμένονται και τα αποτελέσματα της αιματοληψίας, για το αν είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Ο 44χρονος κτηματομεσίτης κατηγορείται για διπλή ανθρωποκτονία εξ αμελείας, πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια και διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών και κρατείται στο λιμεναρχείο Ναυπλίου

Εκείνο που ισχυρίστηκε ο ίδιος είναι πως δεν είδε το μικρό αλιευτικό σκάφος και ότι δεν εξαφανίστηκε μετά το συμβάν, αλλά αντίθετα βοήθησε για να περισυλλεγούν τα άτομα που είχαν πέσει στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και ο ίδιος.

Το ραντεβού για ψάρεμα των τριών αδελφών που κατέληξε σε τραγωδία

Συγκλονιστική είναι και η μαρτυρία του γιου της 60χρονης, η οποία δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας».

«Ήταν πολύ στεναχωρημένη με το χαμό του πατέρα μας και είχε περάσει πολύ δύσκολο χειμώνα. Την Παρασκευή που έγινε το δυστύχημα ήταν η πρώτη φορά που έβγαιναν για ψάρεμα. Το περίμεναν και οι τρεις πως και πως. Το κανόνιζαν από μέρες. Μιλούσαν στο τηλέφωνο και το πρώτο που έλεγαν ήταν "άντε κατέβα να βγούμε για ψάρεμα". Και να πως κατέληξε. Ποιος να το φανταζόταν», είπε στο Open Tv.

Έκανε επίσης έκκληση σε όποιον είδε οτιδήποτε να πάνε στο λιμεναρχείο και να καταθέσουν ό,τι είδαν, καθώς η ώρα που έγινε το κακό ήταν 20:45 και δεν είχε ακόμα σκοτεινιάσει εντελώς.