Όπου φύγει φύγει για τους αδειούχους του Αυγούστου

Όπου φύγει φύγει για τους αδειούχους του Αυγούστου

Οι εκδρομείς αναχωρούν εν μέσω καύσωνα

Πανδαιμόνιο επικρατεί από νωρίς το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά καθώς εγκαταλείπουν την πόλη για τις διακοπές τους οι αδειούχοι του Αυγούστου.

Στους δρόμους επικρατεί το αδιαχώρητο, με αποτέλεσμα αρκετοί ταξιδιώτες να μην καταφέρνουν να φτάνουν έγκαιρα και να χάνουν το πλοίο, όπως μετέδωσε νωρίτερα το Πρώτο Θέμα 104,6.

Σύμφωνα με τον Οργανισμό Λιμένος Πειραιά για σήμερα έχουν προγραμματιστεί 28 αναχωρήσεις πλοίων.

Οι εκδρομείς αναχωρούν εν μέσω καύσωνα

Συγκεκριμένα:

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 18 έως 35 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη από 19 έως 37, στη Θεσσαλία και τη Δυτική Στερεά από 20 έως 40 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 19 έως 37, στα νησιά του Ιονίου από 22 έως 32, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 22 έως 34 και τοπικά έως 36 με 37, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 21 έως 32, στην Κρήτη από 21 έως 34 και τοπικά στη νότια Κρήτη έως 36 με 37.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές και βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες έως 3 και τοπικά έως 4 μποφόρ, όμως τις θερμές ώρες της ημέρας θα γίνουν βορειοδυτικοί 3 έως 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ.

Στη Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά τις θερμές ώρες της ημέρας έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 26 έως 36 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως τις θερμές ώρες της ημέρας θα γίνουν νότιοι και νοτιοδυτικοί ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 25 έως 33 βαθμούς.