Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε παιδιά με ποδήλατα – Νεκρός ο 14χρονος που παρασύρθηκε

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε παιδιά με ποδήλατα – Νεκρός ο 14χρονος που παρασύρθηκε

Στο σημείο έφτασαν άμεσα δυνάμεις της αστυνομίας που απέκλεισαν το δρόμο, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Σοβαρός τραυματισμός παιδιού σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο στο δρόμο Αχινού - Καραβομύλου στο ύψος του Γκλαντζούνη στη Λαμία.

Τρία 15χρονα παιδιά βρισκόντουσαν στο σημείο με τα ποδήλατά τους όταν αυτοκίνητο που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση με εκείνα, φαίνεται ότι τα είδε την τελευταία στιγμή και προσπάθησε να τα αποφύγει.

Ενώ κατάφερε να αποφύγει το πρώτο παιδί, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο δεύτερο ποδήλατο, ενώ χτύπησε ελαφρά και το τρίτο.

Αποτέλεσμα ήταν το ένα από τα παιδιά να τραυματιστεί πολύ σοβαρά, ενώ τη γλύτωσε ο δίδυμος αδερφός του και ένας ακόμη φίλος τους.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα δυνάμεις της αστυνομίας που απέκλεισαν το δρόμο, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφέρει το παιδί στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Πάνω από το τραυματισμένο παιδί έσπευσαν αρκετοί κάτοικοι του χωριού ανάμεσα τους και ο τραγικός πατέρας, που είναι γνωστός γιατρός. Τόσο ο ίδιος όσο και οι διασώστες του ΕΚΑΒ έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να διακομιστεί ζωντανός ο 14χρονος στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Το παιδί έφτασε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου και διασωληνώθηκε αμέσως, ωστόσο δεν τα κατάφερε και κατέληξε από τα σοβαρότατα τραύματά του σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Από το ΑΤ Στυλίδας συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος, ενώ πάρθηκε αίμα για αλκοολομέτρηση.